Terug naar HomePod vanaf vandaag te koop in Duitsland en Frankrijk
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

HomePod vanaf vandaag te koop in Duitsland en Frankrijk

Door Laura Grootaarts18 juni 2018 11:392 min. leestijd0

Apple’s HomePod is vanaf vandaag te koop in Duitsland en Frankrijk. Ook in Canada ligt Apple’s slimme speaker vanaf vandaag in de winkels. Eerder dit jaar was HomePod al verkrijgbaar in de Verenigde Staten, Engeland en Australië.

HomePod

HomePod met Europese stekker

Dat de HomePod nu voor het eerst het Europese vasteland heeft bereikt, heeft voor ons als voordeel dat je hem gemakkelijker kunt kopen. Een ander pluspunt is dat de speaker voor het eerst geleverd wordt met een Europese stekker van het type dat we in Nederland ook gebruiken. Dat scheelt wat gerommel met verloopstekkers. Je talenkennis dient op orde te zijn: Siri op de HomePod spreekt geen Nederlands, wel Frans, Duits en Engels.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

• €72 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

HomePod kopen Duitsland en Frankrijk

Hoe kun je nu zo’n HomePod in handen krijgen? Apple geeft in zijn Duitse persbericht aan dat de HomePod te koop is in de Apple Stores en bij premium resellers. Stap echter nog maar niet meteen in de auto, want de kans is dat die moeite voor niets is. Maar probeer je via de Apple-website een exemplaar te reserveren bij één van de Apple Stores, dan blijkt de speaker nog bij geen enkele vestiging beschikbaar.

Mocht het verderop in de week wél zo zijn: goed bereikbare Franse Apple Stores zijn die in Lille en Parijs. In Duitsland kun je terecht in onder meer Düsseldorf en Oberhausen.

iCreate 148
iCreate 148
32 iPhone-tips die je leven redden 🛟

Online bestellen behoort tot de mogelijkheden, maar alleen als je een adres in Duitsland hebt waar je het pakketje kunt laten bezorgen. Je kunt de HomePod dan op woensdag 20 juni in huis hebben. De officiële winkelprijs bedraagt 349 euro: iets om in je achterhoofd te houden als de tussenhandelaren op de marktplaatsen en bol.commen van deze wereld zich aandienen.

Ben je benieuwd of een HomePod iets voor jou is? In ons dossier over HomePod lees je over de functies van Apple’s slimme speaker.

De iPhone 13 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 13 nu tot €10 korting per maand!

• €72 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar