Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
nieuws HomePod

HomePod 2023 verkoop: vanaf vandaag beschikbaar!

Auteur: iCreate
0 reacties
HomePod 2023 verkoop


Lees verder na de advertentie

De HomePod 2023 verkoop is eindelijk begonnen! De slimme speaker werd ongeveer twee weken geleden aangekondigd – vandaag is dus pas de officiële release. Maar waar koop je deze speaker, hoeveel kost hij en wat zijn de belangrijkste specificaties? Dit moet je weten.

HomePod 2023 verkoop

De HomePod 2023 is de nieuwste slimme speaker in Apple’s assortiment, maar misschien komt hij je bekend voor. Hij lijkt namelijk verdacht veel op de HomePod uit 2018. Deze is echter nooit in Nederland verschenen en werd in 2021 alweer van de schappen gehaald. Vervolgens werd alleen nog de HomePod mini verkocht – tot nu dus.

De nieuwe speaker werd aangekondigd op dinsdag 18 januari. En dat was nogal een verrassing: er was geen Apple-event gepland, dus de HomePod 2023 werd onthuld middels een persbericht. De voorverkoop ervan begon diezelfde dag nog. Vanaf vandaag – vrijdag 3 februari – is de reguliere verkoop gestart. Heb je er vorige maand nog geen besteld? Pak dan nu je kans!

HomePod 2023 kopen

Wil je de HomePod 2023 kopen? Loop dan eens langs de winkel, want vanaf vandaag kun je de speaker hier direct kopen en mee naar huis nemen. Al kun je hem ook online bestellen via een webshop. In dat geval wordt hij zo snel mogelijk geleverd – misschien wel al morgen.


kooptip

De speaker heeft een adviesprijs van € 349. Voor dit bedrag koop je hem in de (online) Apple Store, maar ook bij je favoriete (web)winkels. Zo is de HomePod 2023 onder andere verkrijgbaar via de volgende links:

Bol.com | Coolblue | MediaMarkt

Specificaties

Homepod kleuren

Zoals gezegd lijkt de nieuwe HomePod haast identiek op zijn voorganger, maar toch zijn er wat verschillen. Zo is hij iets compacter en lichter (16,8 cm hoog en 14,2 cm breed, met een gewicht van 2,3 kg), is het netsnoer eenvoudiger los te trekken en heeft deze nu een C7-aansluiting. Bovendien is hij beschikbaar in de kleuren wit en Middernacht (zwart).

Verder heeft de HomePod (uiteraard) ondersteuning voor Siri, zodat je hem met je stem kunt bedienen. En door de microfoons kan hij wel zes stemmen herkennen, zelfs bij veel achtergrondgeluid. Ook heeft hij een 4-inch woofer, een krachtige S7-chip en vijf tweeters. Daardoor kan het geluid alle kanten op – en dat doet hij slim. De speaker houdt namelijk rekening met muren en objecten in de kamer.

Meer over de HomePod

Wil je op de hoogte worden gebracht van de laatste ontwikkelingen rondom de HomePod en ander Apple-gerelateerd nieuws? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!