Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

De beste hoesjes (en tips) om je iPhone goed te beschermen

Auteur: iCreate
0 reacties
iPhone beschermen

Een goed hoesje voor je iPhone is essentieel om hem te beschermen tegen krassen en barsten. Maar hoe kies je er eentje uit die bij jouw gebruik past? Hieronder vind je een gids met de beste beschermhoesjes voor je iPhone, en wat extra tips om je iPhone te beschermen!

1. OtterBox React Necklace MagSafe

Otterbox React

Dit transparante hoesje van OtterBox, bekend om zijn duurzaamheid, heeft een handige twist: een ingebouwd koord! Ideaal voor degenen die hun iPhone altijd binnen handbereik willen houden zonder het risico te lopen hem te laten vallen. De MagSafe-compatibiliteit zorgt ervoor dat je probleemloos draadloos oplaadt of accessoires verbindt terwijl je telefoon beschermd blijft. En door het transparante design houd je het mooie ontwerp van je iPhone zichtbaar!

2. Full Protect 360º

Full Protect 360º

Voor degenen die volledige bescherming zoeken, is dit hybride hoesje een goede keuze. Het biedt 360-graden bescherming, inclusief een ingebouwde screenprotector. Het hybride design combineert harde en zachte materialen voor optimale schokabsorptie, zonder de toegankelijkheid van knoppen of poorten te hinderen. Ideaal voor iPhone-gebruikers die hun apparaat in perfecte staat willen houden.

3. ESR Armor Tough HaloLock

ESR Armor Tough

Dit hoesje van ESR combineert extreem robuuste bescherming met een handig design. Dankzij de MagSafe-compatibiliteit kun je al je accessoires verbinden zonder het hoesje te verwijderen. Een opstaand randje rondom de camera beschermt je lenzen tegen krassen, en doet tevens dienst als standaard voor je iPhone voor wanneer je een film(pje) kijkt. Er zit zelfs een stoffilter in voor je speaker en microfoon, evenals een beschermdopje voor je oplaadpoort. En je display wordt goed beschermd door een ingebouwde screenprotector. Ben je een extreme sporter en moet je iPhone weer en wind weerstaan, dan is dit hét hoesje voor jou.

Tips voor het beschermen van je iPhone

De juiste case is de helft van het werk. Door ook deze extra tips op te volgen, weet je zeker dat je iPhone veilig en in topconditie blijft!

  • Screenprotector
    Overweeg naast een hoesje ook een screenprotector om krassen en barsten op het scherm te voorkomen – mits je hoesje er niet al eentje ingebouwd heeft.

  • Regelmatig schoonmaken
    Vuil en stof kunnen zich ophopen in de speakers en oplaadpoort van je iPhone, of zelfs in de krochten van je hoesje, wat schade kan veroorzaken. Maak je telefoon en hoesje dus regelmatig schoon met microvezeldoekjes, en eventueel een klein kwastje.

  • Vermijd extreme temperaturen
    Laat je iPhone niet achter in omgevingen met extreme temperaturen – dit kan zelfs al je vensterbank zijn op een zonnige zomerdag!