Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
nieuws iPhone XS

De 6 stijlvolste hoesjes voor je iPhone XS en iPhone XS Max

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
iPhone XS hoesje


Lees verder na de advertentie

Het volledig glazen ontwerp zorgt dat de iPhone XS (Max) er schitterend uitziet – maar het maakt het toestel ook extra gevoelig voor schade. Een telefoonhoesje is dan ook geen overbodige luxe, maar dan wil je er natuurlijk niet een die je o-zo-stijlvolle iPhone minder fraai maakt. We zetten onze 6 favorieten op een rij.

[product iphone-xs open]

1. Oxford Leather

Oxford Leather

Het merk Gear4 presenteerde onlangs een nieuwe collectie iPhone-hoesjes en de Oxford Leather is daar één van. Die maakt je fragiele iPhone XS haast onverwoestbaar. Dankzij een speciale technologie is de cover bestand tegen extreem zwaar gebruik en overleeft je iPhone valpartijen tot 3 (!) meter. En de extreme bescherming gaat niet eens samen met een robuuste uitstraling, want met de verfijnde cover blijft je iPhone XR stijlvol.

2. Victoria


kooptip

Wil je dat je iPhone een even goede bescherming heeft als de Oxford Leather, maar mag je iPhone wel in een iets opvallender jasje? Dan moet je bij de Victoria-hoesjes zijn. Ze zijn verkrijgbaar in vier uitvoeringen en ze zijn slank, gedeeltelijk transparant en voorzien van moderne patronen en frisse kleurtinten.

3. iPhone XS hoesje Gustaav

iPhone xs hoesje Gustaav

De hoesjes van Gustaav zijn dun. Extreem dun. En door het minimalistische ontwerp moet je goed kijken om te zien dat je een hoesje rond je iPhone XS hebt. Zo behoudt je toestel zijn slanke vorm en wordt hij beschermd tegen krassen en deuken. Naast de matzwarte afwerking is de cover ook verkrijgbaar in een transparante kleur.

4. Transparant hoesje iPhone XS

transparant hoesje

Met dit transparante hoesje blijf je de schoonheid van de iPhone XS zien én geef je je toestel de nodige bescherming. Het hoesje is ultradun, sluit naadloos op je iPhone aan en is gemaakt van een flexibel siliconen materiaal, waardoor de iPhone zacht aanvoelt. Heb je de grote versie van de XS? Op de website staan ook allerlei iPhone XS Max hoesjes.

5. Leren hoesje iPhone XS

leren hoesje iPhone XS

De iPhone XS is chic en met dit leren hoesje van Apple blijft hij dat ook. Het iPhone XS hoesje is superslank, waardoor je iPhone niet echt dikker of zwaarder aanvoelt. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren, waaronder blauw, groen, taupe, bruin, rood en zwart.

6. Eigen ontwerp

hoesje eigen ontwerp

Je kunt natuurlijk ook een iPhone XS of iPhone XR hoesje ontwerpen. Laat er bijvoorbeeld een foto van je gezin of kleinkinderen op drukken, of versier het hoesje met een andere print. De bedrukking wordt gedaan met de nieuwste technieken en dat zorgt voor een haarscherp resultaat.

[product iphone-xs-max open]