Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 153Maak je huis écht slim met HomeKit 🏠
Cover van
nieuws

Herfst Fotowedstrijd: win fantastische prijzen!

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties

Het meest fotogenieke seizoen van het jaar is inmiddels in volle gang. Om dit te vieren hebben we een fotowedstrijd waarvoor ASUS een aantal prachtige prijzen beschikbaar heeft gesteld!

Je mooiste herfstfoto

Laat je bij het fotograferen inspireren door de kleuren van de herfst. Met de juiste combinatie maak je adembenemend mooie foto’s. Zoek daarbij naar composities met opvallende contrasten om je foto’s nog indrukwekkender te maken. We kijken zowel naar de herfstsfeer, als naar de kleuren en de contrasten. Je maakt kans op mooie prijzen!

Meedoen? Stuur je beste herfstfoto met de mooiste kleuren en contrasten van het najaar naar redactie@icreatemagazine.nl met de onderwerpregel Herfstfoto 2023.

Dit kun je winnen

1e prijs

ASUS PROART DISPLAY PA279CRV
  • Professionele 27 inch 4K IPS monitor
  • Breed kleurengamma met 99% DCI-P3 en 99% Adobe RGB dekking
  • USB-C Power Delivery 96W

De ASUS ProArt Display PA279CRV is een geavanceerd 27-inch 4K HDR-scherm voor professionals. Met levendige kleuren, fabriekskalibratie voor nauwkeurige kleuren, USB-C connectiviteit en een slank ontwerp maximaliseert dit scherm de werkruimte. Het levert verbluffende 4K HDR-beelden en biedt uitstekende kleurweergave voor foto’s, ontwerp en videobewerking. Ook fijn: Asus heeft bij het ontwerp van deze monitor duidelijk oog gehad voor het ergonomische aspect, zodat je altijd een comfortabele kijkpositie hebt.

2e prijs

ASUS PROART DISPLAY PA148CTV
  • Portable 14 inch, IPS, 10-point touch monitor
  • 100% sRGB en 100% Rec. 709 kleurengamma, en Calman Verified
  • Beeld en stroom via 1 kabel (USB-C)

De ASUS ProArt Display PA148CTV is een handige 14-inch draagbare monitor die speciaal gemaakt is voor creatieve mensen. Het scherm laat kleuren heel precies zien, zodat foto’s en video’s er echt levensecht uitzien – perfect voor fotografen, videomakers en ontwerpers die graag werken met prachtige kleuren en details.

3e prijs

  • Portable externe SSD met USB-C
  • 1 TB opslag
  • Valbestendig & IP68 water- en stofbestendig

De TUF Gaming AS1000 is een handige draagbare harde schijf van 1TB met supersnelle overdracht via USB-C. Robuust gebouwd en bestand tegen vallen, water en stof, ideaal voor gamers en professionals onderweg. Het heeft genoeg ruimte voor games en bestanden, koelt goed af en wordt geleverd met handige software voor back-ups en eenvoudig beheer van je bestanden. Geschikt voor gebruik met verschillende apparaten, inclusief gameconsoles.

EXTRA PRIJS

5X ASUS PROART GOODIEBAG

Wat er in deze mysterieuze goodiebag zit? Daar gaan maar vijf mensen achter komen!