Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Gouden Apple Watch hoeft geen € 18.000 te kosten

Auteur: iCreate
2 reacties
Gouden Apple Watch vergulden


Lees verder na de advertentie

Voor iedereen die zo’n chique gouden Apple Watch van € 18.000 wel om zijn pols ziet zitten, is er goed nieuws: het kan goedkoper! Een stuk goedkoper zelf. Dat kan natuurlijk iedereen wel bedenken die de exorbitante prijzen van de Apple Watch Edition heeft gezien (vanaf € 11.000, oplopend tot € 18.000), maar wie had gedacht dat je voor een paar honderd dollar je Watch goud kon laten kleuren?

Gouden Apple Watch voor $ 399

De Amerikaanse juwelier Watchplate ziet (terecht) een gat in de markt en biedt daarom een service aan om je Watch voor $ 399 te laten vergulden. Dat is natuurlijk wat anders dan de 18-karaats gouden horlogekast die Apple verkoopt, maar met het horloge zelf erbij gerekend spaar je wel even een slordige € 17.000 uit. De werking is simpel: je stuurt je Apple Watch op (alleen de roestvrij stalen variant) en je krijgt hem binnen een paar werkdagen terug met een laagje goud of roségoud. Het fraaie resultaat is in onderstaande video te bewonderen.

Is opsturen zelfs te veel moeite, dan kun je ook terecht bij het Zwitserse Golden Dreams. Deze juwelier levert ook een gouden Watch voor een dikke € 3.000, maar het verschil is dat het horloge voor jou bij Apple wordt besteld. En dan mag je ook nog eens kiezen uit 160 verschillende leren bandjes.


kooptip