Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Geen gezicht: 27-inch Display naast 27-inch iMac

Auteur: iCreate
5 reacties


Lees verder na de advertentie

Een waarschuwing voor de 27-inch iMac-bezitters die hun bureaublad willen uitbreiden: de 27-inch LED Cinema Display is wellicht niet de ideale tweede monitor.

Probleem
Ik zal uitleggen waarom Apple’s nieuwe 27-inch monitor niet het ideale maatje is voor jouw enorme iMac. Het gevaar zit hem in de hoogte, de bovenste rand van de LED Cinema Display komt niet overeen met die van de iMac. Het 27-inch LED Cinema Display is namelijk 2,6 centimeter te laag.

Oorzaak
De oorzaak van het probleem zou wel eens in de voet van beide apparaten kunnen zitten. Het zou mij namelijk niets verbazen als deze identiek zijn. Bedenk hierbij dat de iMac over een aluminium bumper beschikt om de computerhardware in te proppen en je begrijpt waarom de Mac een stukje hoger is dan het display.

Ik vind het lelijk. Als ik aan het hoofd van Apple stond, had ik ervoor gekozen om het LED Cinema Display een hogere voet te geven zodat deze op exact dezelfde hoogte uitkomt als het scherm van de iMac.


kooptip

Oplossing
Gelukkig ben ik niet te beroerd om een oplossing te bieden voor alle consumenten die kampen met dit probleem: zet je Cinema Display op een stapeltje van 6 iCreate’s.  Zes magazines zijn precies 2,6 centimeter dik. Probleem opgelost.

De 27-inch LED Cinema Display kost € 1099 en kan gereserveerd worden in de online Apple Store. De levertijd bedraagt 4 weken.