Terug naar Zo kan een gebogen iPhone eruitzien (concept)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Zo kan een gebogen iPhone eruitzien (concept)

Door Laura Grootaarts6 april 2018 11:032 min. leestijd0

Het zijn nogal wilde geruchten, maar Apple zou momenteel werken aan een iPhone die er compleet anders uitziet dan wat we tot nu toe gewend zijn. In de toekomst verschijnt er mogelijk een gebogen iPhone – en dan hebben we het niet over een licht afbuiging aan de randjes. Hoe ziet zo’n gebogen iPhone eruit?

Gebogen iPhone concept

Gebogen iPhone concept

De Nederlandse ontwerper Martin Hajek heeft in samenwerking met iDropNews een concept gemaakt van een gebogen iPhone. Hierbij is het toestel in zijn geheel gebogen, van de onderkant tot de bovenkant. In de renders maakt hij een vergelijking met de Nokia 8810, die ook wel ‘Banana Phone’ wordt genoemd, overigens niet alleen vanwege de vorm. We weten niet precies wat we moeten denken van het beschermingsklepje aan de onderzijde van de curve – maar dat geldt eigenlijk voor het complete ontwerp.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Gebogen iPhone concept

Apple zou voor dit opmerkelijke design kiezen om zich weer te onderscheiden van de rest – vrijwel alle hedendaagse smartphones zijn plat en hebben een scherm dat de complete voorkant beslaat. Het zou nog wel twee tot drie jaar kunnen duren voordat dit toestel ook daadwerkelijk verkrijgbaar is.

Gebogen iPhone concept

iPhone bedienen zonder hem aan te raken

Het blijft overigens niet bij de curve alleen. Volgens het rapport waarop het concept gebaseerd is, gaan we de iPhone straks op een andere manier bedienen. Hierbij is het niet meer nodig om het scherm aan te raken, maar blijft je vinger net even boven het scherm zweven. Scheelt in ieder geval een hoop vettige vlekken op het scherm.

In dit artikel hebben we een aantal afbeeldingen van Hajeks concept verwerkt. Wil je ze allemaal zien, kijk dan op iDropNews.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar