Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Maak muziek met Lady Gaga en Dua Lipa in GarageBand

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
GarageBand update dua lipa & Lady Gaga


Lees verder na de advertentie

Apple’s muziek-app GarageBand is deze week uitgebreid. De Geluidenbibliotheek voor de iOS- en iPadOS-versie van de app heeft een flinke impuls gekregen: onder meer Dua Lipa en Lady Gaga werken mee.

GarageBand-update met Lady Gaga, Dua Lipa en meer

Marketingbaas Bob Borchers vat het als volgt samen: ‘Voor deze update hebben we samengewerkt met een ongelooflijke groep artiesten en producers om muzikanten een geweldige verzameling nieuwe geluiden te geven waarmee ze aan de slag kunnen. We hopen dat nog meer mensen geïnspireerd zullen raken om hun creativiteit aan te spreken en muziek te gaan maken in GarageBand.’

Met de geluidenpakketten van Dua Lipa en Lady Gaga oefen je je remix-skills. Je kunt aan de slag met het nummer ‘Break My Heart’ van Dua Lipa en ‘Free Woman’ van Lady Gaga. Je krijgt stap-voor-stap-instructies waarbij je leert wat er mogelijk is met de Live Loops van de liedjes. Ook vertellen de artiesten het verhaal achter hun muziek.

Daarnaast kun je ook je eigen liedjes maken met een beetje hulp van bekende muziek-producers. In de muziekbibliotheek vind je zeven nieuwe producerpakketten van Boys Noize, Mark Lettieri, Oak Felder, Soulection, Take A Daytrip, Tom Misch en TRAKGIRL. In deze pakketten vind je honderden rechtenvrije loops, beats instrumenten en meer. En ook hier hebben artiesten video’s opgenomen om je te helpen.

Nieuwe geluiden downloaden


kooptip


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Om gebruik te kunnen maken van de nieuwe geluiden, is het niet nodig om GarageBand te updaten in de App Store. Je kunt de muziek direct al in de app zelf vinden op je iPhone of iPad. Als je de Geluidenbibliotheek in de app opent, zie je de nieuwe remix-sessies en en producerpakketten meteen in beeld. Je kunt dan downloaden wat je zelf leuk vindt.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: Apple Newsroom