Terug naar Maak muziek met Lady Gaga en Dua Lipa in GarageBand
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Maak muziek met Lady Gaga en Dua Lipa in GarageBand

Door Laura Grootaarts30 juli 2021 10:182 min. leestijd0

Apple’s muziek-app GarageBand is deze week uitgebreid. De Geluidenbibliotheek voor de iOS- en iPadOS-versie van de app heeft een flinke impuls gekregen: onder meer Dua Lipa en Lady Gaga werken mee.

GarageBand update dua lipa & Lady Gaga

GarageBand-update met Lady Gaga, Dua Lipa en meer

Marketingbaas Bob Borchers vat het als volgt samen: ‘Voor deze update hebben we samengewerkt met een ongelooflijke groep artiesten en producers om muzikanten een geweldige verzameling nieuwe geluiden te geven waarmee ze aan de slag kunnen. We hopen dat nog meer mensen geïnspireerd zullen raken om hun creativiteit aan te spreken en muziek te gaan maken in GarageBand.’

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Met de geluidenpakketten van Dua Lipa en Lady Gaga oefen je je remix-skills. Je kunt aan de slag met het nummer ‘Break My Heart’ van Dua Lipa en ‘Free Woman’ van Lady Gaga. Je krijgt stap-voor-stap-instructies waarbij je leert wat er mogelijk is met de Live Loops van de liedjes. Ook vertellen de artiesten het verhaal achter hun muziek.

Daarnaast kun je ook je eigen liedjes maken met een beetje hulp van bekende muziek-producers. In de muziekbibliotheek vind je zeven nieuwe producerpakketten van Boys Noize, Mark Lettieri, Oak Felder, Soulection, Take A Daytrip, Tom Misch en TRAKGIRL. In deze pakketten vind je honderden rechtenvrije loops, beats instrumenten en meer. En ook hier hebben artiesten video’s opgenomen om je te helpen.

Nieuwe geluiden downloaden

Om gebruik te kunnen maken van de nieuwe geluiden, is het niet nodig om GarageBand te updaten in de App Store. Je kunt de muziek direct al in de app zelf vinden op je iPhone of iPad. Als je de Geluidenbibliotheek in de app opent, zie je de nieuwe remix-sessies en en producerpakketten meteen in beeld. Je kunt dan downloaden wat je zelf leuk vindt.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: Apple Newsroom

 

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar