Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
nieuws

Frozen 2 nu al op Disney+ (en dat is maanden eerder dan gepland)

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Frozen 2 disney plus


Lees verder na de advertentie

Zitten jij en je kinderen je thuis enorm te vervelen? En ben je wel toe aan een feelgoodfilm? Dan nu eens wat positief nieuws: vanaf vandaag kun je Frozen 2 kijken op Disney+. En dat is veel eerder dan de bedoeling was.

Frozen 2 Disney+

Het is een enorme verrasing dat je Frozen 2 nu al kunt streamen, want eigelijk zou de première op Disney+ pas deze zomer plaatsvinden. De film draait zelfs nog in de bioscopen – maar goed, die zijn natuurlijk toch grotendeels gesloten.


kooptip

Veel mensen denken dat Disney de kijkers een hart onder de riem wil steken vanwege de corona-pandemie. Disney benoemt dat zelf niet letterlijk, maar de boodschap is wel duidelijk: ze zeggen dat ze gezinnen in deze moeilijke tijden wat plezier gunnen.

Ook de filmwereld heeft het zwaar te verduren door de pandemie. Bioscopen zijn grotendeels gesloten. Blockbusters als Disney’s Mulan, de nieuwe James Bond en Fast & Furious 9 zijn zeker een halfjaar uitgesteld en op vele filmsets is de productie stilgelegd.

Disney+

Disney+ is de streamingdienst van Disney, met alle klassiekers maar ook verrassende nieuwe content. Nederland is een van de weinige landen waar je kunt kijken. Heb je dat nog niet eerder gedaan? Dan krijg je een gratis Disney+-proefperiode van een maand. Daarna betaal je € 6,99 per maand.