Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Foto’s: De verpakking van de Apple Watch en bandjes

Auteur: Sven Lamers
0 reacties
Apple Watch Retail verpakking


Lees verder na de advertentie

Het duurt niet meer lang voordat we de Apple Watch mogen bestellen (althans, in het buitenland) en nu duiken ook de eerste Watches in het wild op. Gisteren verschenen er nog foto’s van Pharrell Williams die het horloge tijdens de Amerikaanse editie van ‘The Voice’ droeg, vandaag zijn het eerste foto’s van de verpakking van de Apple Watch en de bandjes. Deze werden op Instagram geüpload door Daily Mail-redacteur Jeremy Gan.

Uiterlijk van de verpakking

De verpakking is – Apple-typisch – helemaal wit. Aan de zijkant van de verpakking zien we een tekstje met informatie over het horloge in de doos. Wat op de bovenkant staat, laten deze foto’s niet zien. Daarnaast heeft Jeremy Gan nog een kiekje van de verpakking van de bandjes gemaakt. Deze doos was echter al eerder op de website van Apple te zien.

Apple Watch bandjes verpakking

Apple Watch Edition?

Helaas zijn er geen foto’s van de doos van de Apple Watch Edition. In tegenstelling tot de verpakkingen van de Sport- en Steel-variant krijgt die van de Edition namelijk een geïntegreerde oplaadfunctie en werkt ook als standaard.


kooptip