Terug naar Deze fake Apple Watch Ultra kost € 34 – en dat zie je (niet)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Deze fake Apple Watch Ultra kost € 34 – en dat zie je (niet)

Door Ward Edema28 december 2022 13:572 min. leestijd5

Dat er voor ieder horloge wel een nepperd is, is geen nieuws – maar deze fake Apple Watch Ultra is een wel érg ongegeneerde kopie.

Fake Apple Watch Ultra

Fake Apple Watch Ultra

Het is Apple’s meest extreme uitvoering van de Watch ooit: de Apple Watch Ultra. Je kunt ermee duiken, alarmsignalen sturen, heel precies je locatie bijhouden, en hem in de meest extreme weersomstandigheden gebruiken. Dat extreme karakter komt ook terug in de prijs, want je betaalt maar liefst € 999 voor het luxe klokje.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Natuurlijk krijg je daar ook veel voor terug, maar niet iedereen heeft de bankrekening – of de bereidheid – om zo’n bedrag neer te tellen voor een smartwatch met een houdbaarheidsdatum. Gelukkig is er voor hen nu een fake Apple Watch Ultra met een veel zachter prijskaartje: 2999 Indiase roepie, oftewel € 34,00.

Pebble Cosmos Engage

Het gaat om de Indiase Pebble Cosmos Engage, een exacte kopie van de Ultra. Hij heeft precies hetzelfde design, dezelfde wijzerplaten, en een kopie van de hippe Ocean-band die we kennen van de Ultra. Mag dat? Vast niet. Hij heeft zelfs functies die de Apple Watch (nog) niet heeft, zoals een bloeddruksensor, een batterijduur van 5 dagen en ondersteuning voor Android.

Apple Watch Ultra clone

Zal het voor € 34 echt wat zijn? Wij betwijfelen het, maar voor wie de Ultra als statussymbool om de pols wil hebben is dit in ieder geval een betaalbare manier om dat te doen. Het enige nadeel is dat het horloge voorlopig alleen verzonden wordt naar locaties binnen India. Wil je hem naar Nederland halen, dan zul je dat dus via een postbedrijfje moeten doen. En dan wordt die € 34 toch al snel meer.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Ward Edema

Keek tijdens zijn basisschooltijd al naar de presentaties van Steve Jobs. Zweert bij macOS en iPadOS voor alles wat met beeld of muziek te maken heeft.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

5
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
ron
Lezer
ron

In Brazilie op elke straathoek te koop voor omgerekend 35 euro, werkt goed en ziet er zeer echt uit.

Brian
Lezer
Brian

Hoe naar Nederland te brengen dan?😅🤣

Wheelboy
Lezer
Wheelboy

AliExpress zelf een aangeschaft 43 euro vergeleken met bloedruk meter en saturatie meter . hartslag en saturatie zelfde . Bloeddruk wijkt klein beetje af.

Dloofk
Lezer
Dloofk

Heb er ene besteld op Ali.. zd 8 ultra max….ben benieuwd maar voor die prijs kan het niet slecht zijn en looks zijn mooi

Alter Egoot
Lezer
Alter Egoot

Zelf ook via aliexpress gehaald (Aooguu GS8 Ultra Serie 8, voor € 26,- incl. verzending). Lijkt als 2 druppels water op ‘de echte’, je kunt het echter ook in 2 andere kleuren krijgen waardoor je nog meer gefronste wenkbrauwen kunt scoren/je je minder als wannabee kunt voelen). Scherm is (veel) minder helder dan het origineel, maar prima bruikbaar. De gebruikersinterface is niet zo vloeiend, maar verrassend goed nagemaakt. Hier en daar wat taalfoutjes, maar wel keurig in het Nederlands te zetten. Kwaliteit en afwerking van de kast zijn echt dik in orde. Bandje voelt wat weker/minder sterk aan dan de… Lees meer »