Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Deze fake Apple Watch Ultra kost € 34 – en dat zie je (niet)

Auteur: Ward Edema
5 reacties
Fake Apple Watch Ultra


Lees verder na de advertentie

Dat er voor ieder horloge wel een nepperd is, is geen nieuws – maar deze fake Apple Watch Ultra is een wel érg ongegeneerde kopie.

Fake Apple Watch Ultra

Het is Apple’s meest extreme uitvoering van de Watch ooit: de Apple Watch Ultra. Je kunt ermee duiken, alarmsignalen sturen, heel precies je locatie bijhouden, en hem in de meest extreme weersomstandigheden gebruiken. Dat extreme karakter komt ook terug in de prijs, want je betaalt maar liefst € 999 voor het luxe klokje.

Natuurlijk krijg je daar ook veel voor terug, maar niet iedereen heeft de bankrekening – of de bereidheid – om zo’n bedrag neer te tellen voor een smartwatch met een houdbaarheidsdatum. Gelukkig is er voor hen nu een fake Apple Watch Ultra met een veel zachter prijskaartje: 2999 Indiase roepie, oftewel € 34,00.

Pebble Cosmos Engage

Het gaat om de Indiase Pebble Cosmos Engage, een exacte kopie van de Ultra. Hij heeft precies hetzelfde design, dezelfde wijzerplaten, en een kopie van de hippe Ocean-band die we kennen van de Ultra. Mag dat? Vast niet. Hij heeft zelfs functies die de Apple Watch (nog) niet heeft, zoals een bloeddruksensor, een batterijduur van 5 dagen en ondersteuning voor Android.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Apple Watch Ultra clone

Zal het voor € 34 echt wat zijn? Wij betwijfelen het, maar voor wie de Ultra als statussymbool om de pols wil hebben is dit in ieder geval een betaalbare manier om dat te doen. Het enige nadeel is dat het horloge voorlopig alleen verzonden wordt naar locaties binnen India. Wil je hem naar Nederland halen, dan zul je dat dus via een postbedrijfje moeten doen. En dan wordt die € 34 toch al snel meer.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!