Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Formule 1 in Bahrein gratis kijken? Dan moet je dít vandaag nog doen!

Auteur: Ward Edema
2 reacties
F1 Bahrein gratis kijken

Wil je de F1 GP van Bahrein gratis kijken? Dan moet je vandaag nog actie ondernemen! Zo verzeker je je van een gratis stream.

Lees verder na de advertentie

Deze actie is verlopen op 28 februari 2024. Meer manieren om F1 gratis te kijken vind je in ons artikel: Formule 1 gratis kijken in 2024: dit zijn de manieren.

F1 Bahrein gratis kijken

Het is zover: de Formule 1 gaat dit weekend weer van start. Het F1-seizoen van 2024 begint in Bahrein, op het circuit van Sakhir. Hoe presteert de RB20 van Max Verstappen? Lukt het Ferrari of Mercedes eindelijk om Red Bull bij te benen? Dit weekend weten we het!

Om de opening van het Formule 1-seizoen te vieren, is er nu een actie waarmee je 7 dagen lang gratis Formule 1 bij Viaplay kunt kijken. Daar valt dus ook het gehele raceweekend onder, van de eerste vrije training op donderdag tot de race op zaterdag (zie de F1 tijden). Daarna betaal je € 15,99 per maand, tenzij je het abonnement opzegt. Om van de gratis week Viaplay gebruik te maken, moet je wel vandaag actie ondernemen – op 28 februari verloopt de deal. Hier vind je de actie:

kooptip

Viaplay of F1 TV Pro?

Bij een abonnement op Viaplay, dus ook in je gratis week, krijg je toegang tot de F1 stream van Viaplay én F1 TV Pro. Je kiest dus zelf of je met Nederlands commentaar kijkt in de Viaplay-app, of met het commentaar van het team van F1 TV of Sky Sports in de F1 TV Pro-app.

Met F1 TV Pro kijk je ook gemakkelijk de F1-testdagen terug in aanloop naar het eerste raceweekend. Zo krijg je nu al een voorproefje van wat je kunt verwachten. En wil je een opfriscursus over het seizoen van vorig jaar, samen met een vooruitblik op het F1-seizoen van 2024? In deze video wordt alles in 8 minuten samengevat!