Terug naar Ezviz C3X: Slimme beveiligingscamera met kleuren-nachtzicht
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Ezviz C3X: Slimme beveiligingscamera met kleuren-nachtzicht

Door Redactie iCreate25 mei 2020 15:272 min. leestijd0

Een iPhone met een dubbele camera, dat is natuurlijk al lang niets nieuws meer. Maar een dubbele lens op een beveiligingscamera? Dat zie je niet zo vaak. De Ezviz C3X die sinds deze maand in de winkels ligt, heeft echter wél een dubbele camera – en dat heeft een groot voordeel.

Ezviz C3X

Ezviz C3X met nachtvisie

Door de dubbele camera is de Ezviz ook ’s avonds en ’s nachts in staat om heel duidelijke camerabeelden te maken in kleur. In het donker en zonder enige verlichting zijn de kleuren van bijvoorbeeld auto’s en kleding duidelijk zichtbaar op de beelden. Probeer dat maar eens met een meer traditionele beveiligingscamera: in de video helemaal onderaan in dit bericht zie je wat deze nachtvisie voor verschil maakt.

Slimme camera

De draadloze camera werkt verder op basis van kunstmatige intelligentie: hij is slim genoeg om bewegende objecten te herkennen. Dankzij persoons- en voertuigdetectie weet hij het precies als er iets niet pluis is in de door jouw ingestelde bewegingszones. Op bijvoorbeeld dieren en bewegende bladeren reageert hij niet.

Je kunt de ongenode gasten overigens flink laten schrikken met de Ezviz. Hij heeft een ingebouwd alarm en een stroboscoop. Je kunt ook zelf waarschuwingen inspreken en die dan laten afspelen. De beelden die de camera maakt, kun je 24 uur lang opslaan op de cloudservers van Ezviz en/of lokaal op een micro SD-kaart (die wordt niet meegeleverd).

De Ezviz C3X heeft een adviesprijs van € 169 en is te koop bij onder meer Coolblue.

 

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar