Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

EK 2024 live kijken: zo stream je de finale gratis

Auteur: Ward Edema
0 reacties
EK 2024 live kijken

Wil je het EK 2024 live kijken? Zo stream je op zondag Spanje – Engeland én alle andere wedstrijden in de beste kwaliteit met Nederlands commentaar!

Lees verder na de advertentie

EK 2024 live kijken

Het EK 2024 komt bijna tot zijn einde. Na het verlies van Oranje is Engeland door naar de finale, waar de spelers het opnemen tegen Spanje. De finale en daarmee de allerlaatste wedstrijd van dit EK is Spanje – Engeland op zondag 14 juli om 21:00. En die kun je gemakkelijk gratis kijken, net als alle voorgaande wedstrijden van het EK.

Het EK 2024 wordt live uitgezonden op NPO 1, 2 en 3. Je kunt de wedstrijden dus gratis kijken via NPO Start, al lever je dan wel flink in op de beeldkwaliteit met een magere 576p. Wil je liever het EK 2024 in HD 1080p kijken? Dat kan via Canal+, waar je de eerste 7 dagen gratis kijkt!

kooptip

De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!
De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Spanje – Engeland live kijken

Met Canal+ kijk je in HD naar alle zenders van de NPO, en volg je dus met de beste kwaliteit het EK 2024. Bovendien krijg je toegang tot meer dan 70 andere zenders, waaronder populaire commerciële zenders als RTL en SBS, en de sportzenders van ESPN (met daarop onder andere de Eredivisie). Er is zelfs een flink aanbod films en series!

Het abonnement op Canal+ is altijd gratis op te zeggen – ook tijdens de gratis proefperiode van een week. In dat geval betaal je dus niks. Wel moet je eenmalig € 0,01 betalen om jezelf bij Canal+ te verifiëren.

Livestream Spanje – Engeland

Zo kijk je de finale Spanje – Engeland van het EK 2024 gratis in HD via Canal+:

  1. Bezoek deze pagina van Canal+.
  2. Kies ‘Nu 7 dagen gratis’.
  3. Vul je gegevens in.
  4. Doe een verificatiebetaling van € 0,01.
  5. Gebruik je gegevens om in te loggen bij Canal+.
  6. Kijk de Spanje – Engeland livestream op zondag 14 juli om 21:00 bij NPO 1!

Canal+ werkt in je browser, en op je iPhone, iPad of Apple TV. Ook Android-telefoons en smart-tv’s hebben een Canal+-app. Na de proefperiode van een week kun je voor € 14,95 per maand onbeperkt live kijken én terugkijken. Dus heb je even geen tijd om een EK-wedstrijd mee te pakken? Dan kijk je hem gewoon terug met Canal+.

EK live kijken bij NLZIET

Ook bij NLZIET kun je gratis het EK 2024 kijken in de beste kwaliteit. De eerste 14 dagen betaal je niets – daarna heb je voor € 7,95 per maand toegang tot live televisie in HD met meer dan 40 zenders. Ook kijk je gemakkelijk alles terug.