Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Eén op de drie iPads gaat mee naar de badkamer

Auteur: Daan Jeuken
4 reacties


Lees verder na de advertentie

Toen de iPad 1 uitkwam, schreven we in onze review in iCreate dat de iPad de pc naar de huiskamer bracht. Dat blijkt achteraf slechts een deel van het verhaal, de iPad brengt de pc namelijk naar de huiskamer, naar bed,  op vakantie en zelfs in bad.

Bad en wc

Staples deed onderzoek hoe tablets in het alledaagse leven worden gebruikt. Daaruit blijkt dat vijfendertig procent van de iPads (en andere tablets) mee de badkamer in gaat, om lekker in bad een filmpje te kijken of op de wc even wat te surfen of een spelletje te doen. De badkamer is het echter niet het favoriete vertrek om met de tablet te spelen, maar liefst 78 procent van de iPads gaat mee naar bed. Ook buitenshuis zijn de tablets populair: 60 procent gaat mee op vakantie en 30 procent gaat mee naar een restaurant. Een ongestoorde vakantie of een gezellig diepgaand gesprek tijdens een etentje zijn blijkbaar niet meer zo van deze tijd.

Naar en in de wc

De badkamercijfers zijn leuk, maar iPad-gebruikers kunnen maar beter opletten dat ze smartphone-gebruikers niet achterna gaan. Uit een ander onderzoek blijkt namelijk dat veertig procent van de smartphones mee gaat naar het toilet en dat 19 procent daarvan in de pot wordt laten vallen. Wees dus gewaarschuwd!


kooptip