Terug naar YouTube-app krijgt donkere modus
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

YouTube-app krijgt donkere modus

Door Laura Grootaarts16 januari 2018 17:362 min. leestijd0

De YouTube-app voor iOS krijgt mogelijk een nieuw donker thema. Dat is fijner voor je ogen … én voor de batterij van de iPhone X!

Donkere modus fijn voor je ogen … en de iPhone X

De donkere modus op de iPhone en iPad wordt momenteel getest onder een beperkt aantal gebruikers, zo werd ontdekt op Reddit. Of het bij jou ook werkt? Zorg ervoor dat je de meest recente versie van de app hebt. Tik op je profiel rechtsboven en daarna op Instellingen. Als de functie bij inderdaad actief is, dan zie je de bijbehorende schakelaar bovenaan in de Instellingen. Ontbreekt de schakelaar? Dan heb je pech – maar grote kans dat de donkere modus binnenkort voor iedereen beschikbaar is.

donkere modus youtube iPhone

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Heb je een iPhone X dan is de nieuwe nachtmodus extra van belang. De nieuwe iPhone beschikt namelijk over een oled-scherm en dat vreet minder energie bij het weergeven van donkere afbeeldingen. Door witte schermen te vermijden, kun je langer vooruit voordat je je batterij weer opnieuw moet opladen. Het is ook niet voor niets dat de Apple Watch – ook voorzien van een oled-scherm – een grotendeels zwarte interface heeft.

Donkere modus op de Mac

Een donkere modus voor YouTube op de iPhone en iPad zit er dus aan te komen. Op de Mac is deze nachtmodus voor YouTube al een tijdje beschikbaar. Vind je zo’n nachtmodus prettig? Check dan ook onze iTip: Verborgen donkere modus activeren in iOS 11.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar