Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

YouTube-app krijgt donkere modus

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
YouTube Logo 2017


Lees verder na de advertentie

De YouTube-app voor iOS krijgt mogelijk een nieuw donker thema. Dat is fijner voor je ogen … én voor de batterij van de iPhone X!

Donkere modus fijn voor je ogen … en de iPhone X

De donkere modus op de iPhone en iPad wordt momenteel getest onder een beperkt aantal gebruikers, zo werd ontdekt op Reddit. Of het bij jou ook werkt? Zorg ervoor dat je de meest recente versie van de app hebt. Tik op je profiel rechtsboven en daarna op Instellingen. Als de functie bij inderdaad actief is, dan zie je de bijbehorende schakelaar bovenaan in de Instellingen. Ontbreekt de schakelaar? Dan heb je pech – maar grote kans dat de donkere modus binnenkort voor iedereen beschikbaar is.

donkere modus youtube iPhone

Heb je een iPhone X dan is de nieuwe nachtmodus extra van belang. De nieuwe iPhone beschikt namelijk over een oled-scherm en dat vreet minder energie bij het weergeven van donkere afbeeldingen. Door witte schermen te vermijden, kun je langer vooruit voordat je je batterij weer opnieuw moet opladen. Het is ook niet voor niets dat de Apple Watch – ook voorzien van een oled-scherm – een grotendeels zwarte interface heeft.

Donkere modus op de Mac


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Een donkere modus voor YouTube op de iPhone en iPad zit er dus aan te komen. Op de Mac is deze nachtmodus voor YouTube al een tijdje beschikbaar. Vind je zo’n nachtmodus prettig? Check dan ook onze iTip: Verborgen donkere modus activeren in iOS 11.