Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

De 6 leukste Apple-cadeautjes voor moederdag

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPhone hoes Blond Amsterdam


Lees verder na de advertentie

Aanstaande zondag 8 mei is het weer zover: Moederdag! Je bent nog ruim op tijd om een cadeau voor je moeder te kopen. Maar wat dan? Apple stuurde gisteren een mail met daarin een cadeautip: ‘Geef een cadeau dat net zo veel kan als je moeder. Koop een iPad Pro’. Vorige week probeerde Apple ons onder het mom van moederdag ook al een Apple Watch te verkopen. Hoe leuk je moeder ook is, een cadeau van honderden euro’s is toch echt te gortig. Wij zijn voor jou op zoek gegaan naar de Apple-cadeautjes voor moederdag die stukken betaalbaarder zijn.

1. E-bookabonnement

Homepage Elly's Choice

Houdt je moeder van lezen? Geef haar een boek cadeau. Of beter nog: geef haar 120 boeken cadeau! Een abonnement op Elly’s Choice kost 36 euro per jaar, en dan kun je iedere maand tien door Elly geselecteerde boeken downloaden op de iPad, iPhone of e-reader.

2. Foto-kussen

Kussen


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Maakt jouw moeder overal foto’s van? Van de kat, van de sushi, van een bloem in de tuin? Laat een kussen bedrukken met de mooiste en de liefste foto’s. Bij Zazzle kun je een kussen laten bedrukken met bijvoorbeeld foto’s van Instagram. Zo’n uniek kussen is er vanaf € 33.

3. iPhone 6(s) hoes van Blond Amsterdam

Er is één ding wat je moeder koste wat het kost wil beschermen, waarvoor ze door het vuur gaat … haar iPhone! Koop dus een mooi hoesje voor haar kostbare telefoon. Grote kans dat dit vrolijke hoesje van Blond Amsterdam (€ 16,95) goed in de smaak valt. Springt het glazuur je van de tanden? TelefoonhoesjesXL heeft talloze iPhone-hoesjes voor onder meer de iPhone 6(s).

4. Chocolade iPad

chocolade iPad

Bonbons, chocoladerepen, chocolade-ijs, chocoladekoekjes, chocoladepasta, chocoladetaart, brownies … Chocolade doet het altijd goed bij moeders, in welke vorm dan ook. Deze chocolade iPad van Jamin weegt 300 gram en kost € 10.

5. Sleutelhanger met iPhone-oplader

Sleutelhanger met oplaadkabel

Is de iPhone van jouw moeder ook altijd halverwege de dag leeg, en heeft ze op zulke momenten nooit een oplaadkabeltje in haar tas? Met deze sleutelhanger is dat probleem verleden tijd: je ziet het niet direct, maar er gaat een lightning-naar-usb-kabeltje in schuil. Te koop bij Fonq voor € 29,99.

6. Powerbank en make-upspiegel in één

Powerbank

Dit is een powerbank in een wel heel vrouwelijke vermomming: een make-upspiegel! Dat scheelt toch weer wat rondzwervende spullen in de handtas. De powerbank is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wordt geleverd met een beschermhoesje. Hij is te koop bij bol.com en kost € 38,90.