Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Dansen voor de Apple TV met Just Dance Now

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Just Dance Now


Lees verder na de advertentie

Grote kans dat je de Apple TV hebt gekocht om vanaf de bank urenlang onafgebroken naar Netflix-series te kijken. Maar de Apple TV daagt je juist ook uit om eens een keer van die bank af te komen, want in de bijbehorende App Store vind je verschillende sport-apps. Ook de dansgame Just Dance Now is inmiddels beschikbaar voor de Apple TV.

Zwaaien met de Siri Remote

Je speelt Just Dance Now met je iPhone of de nieuwe Siri Remote (komt dat polsbandje toch nog een keer goed van pas). Heb je het spel ook nog op je iPhone of iPad staan of op de Mac, dan kun je op al deze apparaten je progressie in de gaten houden.

Dansmarathon in plaats van film-marathon

De app is gratis te downloaden in de App Store en je krijgt ook meteen een aantal liedjes cadeau. Heb je de smaak te pakken en kies je liever voor een dansmarathon dan voor een film-marathon, dan kun je ook een abonnement afsluiten. Je krijgt dan toegang tot meer dan 200 nummers en de catalogus wordt ondertussen steeds verder uitgebreid. Zomaar een paar liedjes die op de menukaart staan: Blurred Lines van Robin Thicke, Born this Way van Lady Gaga en Animals van Martin Garrix. Je kunt dansen tegen mensen van over de hele wereld.

Heb je al een abonnement op Just Dance Now voor bijvoorbeeld je iPhone, dan geldt dat ook voor de Apple TV en hoef je dus niets bij te betalen.

Nieuwe Apple TV


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

De nieuwe Apple TV is niet alleen een veelzijdige mediaspeler maar ook een gameconsole. De bijbehorende Siri Remote bevat een snelheidsmeter en een gyroscoop en is dus niet alleen een afstandsbediening maar ook een prima game controller. De Apple TV heeft voor het eerst apps, waaronder games. Tot nu toe is dat niet de populairste app-categorie, maar misschien dat daar met de komst van grote titels als deze verandering in komt.