Terug naar Dansen voor de Apple TV met Just Dance Now
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Dansen voor de Apple TV met Just Dance Now

Door Laura Grootaarts15 december 2015 17:022 min. leestijd0

Grote kans dat je de Apple TV hebt gekocht om vanaf de bank urenlang onafgebroken naar Netflix-series te kijken. Maar de Apple TV daagt je juist ook uit om eens een keer van die bank af te komen, want in de bijbehorende App Store vind je verschillende sport-apps. Ook de dansgame Just Dance Now is inmiddels beschikbaar voor de Apple TV.

Just Dance Now

Zwaaien met de Siri Remote

Je speelt Just Dance Now met je iPhone of de nieuwe Siri Remote (komt dat polsbandje toch nog een keer goed van pas). Heb je het spel ook nog op je iPhone of iPad staan of op de Mac, dan kun je op al deze apparaten je progressie in de gaten houden.

De iPhone 13 nu tot €393 voordeel!

De iPhone 13 nu tot €393 voordeel!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Dansmarathon in plaats van film-marathon

De app is gratis te downloaden in de App Store en je krijgt ook meteen een aantal liedjes cadeau. Heb je de smaak te pakken en kies je liever voor een dansmarathon dan voor een film-marathon, dan kun je ook een abonnement afsluiten. Je krijgt dan toegang tot meer dan 200 nummers en de catalogus wordt ondertussen steeds verder uitgebreid. Zomaar een paar liedjes die op de menukaart staan: Blurred Lines van Robin Thicke, Born this Way van Lady Gaga en Animals van Martin Garrix. Je kunt dansen tegen mensen van over de hele wereld.

Heb je al een abonnement op Just Dance Now voor bijvoorbeeld je iPhone, dan geldt dat ook voor de Apple TV en hoef je dus niets bij te betalen.

Nieuwe Apple TV

De nieuwe Apple TV is niet alleen een veelzijdige mediaspeler maar ook een gameconsole. De bijbehorende Siri Remote bevat een snelheidsmeter en een gyroscoop en is dus niet alleen een afstandsbediening maar ook een prima game controller. De Apple TV heeft voor het eerst apps, waaronder games. Tot nu toe is dat niet de populairste app-categorie, maar misschien dat daar met de komst van grote titels als deze verandering in komt.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
Apple TV
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar