Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

F1-coureur Ricciardo verklapt nieuw Apple-product bij GP Miami

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Daniel Ricciardo Apple

F1-coureur Daniel Ricciardo heeft in de aanloop naar de GP in Miami een nieuw Apple-product verklapt – ja, echt.

Lees verder na de advertentie

Daniel Ricciardo verklapt Apple-product

Het is zeker niet de eerste persoon die je zou verwachten om een nieuw Apple-product te onthullen. Het was ditmaal niet de eer aan Tim Cook of Craig Federighi: in plaats daarvan onthulde F1-coureur Daniel Ricciardo de nieuwe Beats Pill, een compacte pilvormige draadloze speaker.

De racer, die dit jaar uitkomt voor Visa Cash App RB (zeg maar gewoon VCARB) werd donderdag op de grid van de GP Miami gespot met de bungelende Pill. De nieuwe Pill heeft een aangepast design én een nieuw kleurtje ten opzichte van de Pill+, die begin 2022 van de markt werd gehaald. Het gaat dus om een soort comeback van de Beats Pill, net als de comeback van de coureur zelf vorig jaar. Zie hieronder de vierde foto:

kooptip

De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil
De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Niet per ongeluk

Dat Ricciardo gespot is met de nieuwe speaker, is zeker geen kwestie van een ongelukje. Apple gebruikt al jaren bekende Amerikanen als wandelende reclame voor nieuwe Beats-producten om de geruchtenmolen op gang te laten komen. NBA-ster LeBron James werd vorige week al gespot met de Beats Pill – oftewel, dit is een subtiele reclamecampagne voor de speaker.

Wanneer de Beats Pill verschijnt, is nog niet bekend. We verwachten ergens in de komende weken een persberichtje van Apple. En uiteraard lees je er bij iCreate dan meer over, bijvoorbeeld via onze wekelijkse nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron afbeelding: Wikimedia