Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

CyberGhost VPN Black Friday-deal: dé VPN voor streaming en gaming (Adv)

Auteur: iCreate
0 reacties
CyberGhost VPN korting


Lees verder na de advertentie

Ben je op zoek naar een goede VPN-aanbieder? Dan zit je goed bij CyberGhost VPN – een van de grootste spelers op gebied van VPN’s met meer dan 15 jaar ervaring en meer dan 38 miljoen gebruikers. Cyberghost VPN laat je veilig internetten met onbeperkte bandbreedte op vrijwel alle belangrijke besturingssystemen – waaronder macOS, iOS en iPadOS. Daarnaast heeft CyberGhost VPN meerdere servers die geschikt zijn voor gaming, streaming en meer. En met Black Friday zijn er flinke kortingen: dat is dus meer VPN voor minder!

Bekijk de CyberGhost VPN deal

Geen tracking meer

Met CyberGhost VPN krijg je elke keer dat je de VPN inschakelt een nieuw IP-adres met een algemene locatie. Hierdoor kun je een stuk anoniemer browsen. Bovendien beschikt CyberGhost VPN over ”Block Tracking”, waarmee je volledig wordt afgeschermd voor cookies die je browsegedrag volgen.

Ook worden advertenties en malware tegengehouden terwijl je aan het surfen bent met CyberGhost VPN. Hierdoor hoef je je dus ook hier geen zorgen over te maken.

Kijk alles wat je wilt


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Handig bij CyberGhost VPN zijn de servers die geoptimaliseerd zijn voor streaming. Daarbij kun je handmatig een locatie in het buitenland selecteren, om geografische blokkeringen te omzeilen. Hierdoor heb je bijvoorbeeld toegang tot series en films die anders exclusief beschikbaar zijn in de VS. Overigens is het ook mogelijk om te streamen in 4K door speciale dedicated servers van CyberGhost VPN.

CyberGhost Black Friday

Met CyberGhost VPN profiteer je dus van sport- en entertainment die niet beschikbaar is in Nederland. En CyberGhost VPN is compatibel met meer dan 40 streamingdiensten – op die manier stream je bijvoorbeeld het Amerikaanse Hulu met series als Little Fires Anywhere of The Old Man.

CyberGhost VPN gaming servers

Verder is het mogelijk om CyberGhost VPN te gebruiken als je van plan bent om te gaan gamen. Door de hoogst mogelijke VPN-snelheid krijg je geen last van vertragingen. En met verschillende locaties is het mogelijk om digitale aankopen in het buitenland te doen: die ene game die alleen in de VS te koop is, haal je op die manier zo binnen. Zélfs op consoles, want CyberGhost VPN is ook in te stellen op je router zodat je gehele netwerk er van profiteert – inclusief je PlayStation, Xbox of Switch.

Waarom CyberGhost?

CyberGhost VPN heeft veel meer te bieden dan alleen de dedicated servers voor streaming, gaming en torrenting. Denk hierbij aan de volgende punten:

  • CyberGhost beschikt over meer dan 9000 VPN-servers in meer dan 90 landen wereldwijd.
  • CyberGhost maakt gebruik van OpenVPN, IKEv2 en het WireGuard-protocol en 256-bits AES-codering.
  • Met een CyberGhost account is het mogelijk om de VPN-dienst te gebruiken op 7 apparaten tegelijkertijd. Dit is veel meer dan een gemiddelde VPN-dienst.
  • Er is 24/7 live klantenondersteuning in het Engels, Duits, Frans en Roemeens.
  • De hoogst mogelijke VPN-prestaties.

Je privacy op de eerste plek

CyberGhost VPN heeft een strikt no-logs beleid – waardoor niks van je internetverkeer bijgehouden wordt – en beschermt je tegen lekken. Hiermee staat je privacy dus bij CyberGhost altijd op de eerste plek. Bovendien is het beleid van CyberGhost VPN gecheckt door het onafhankelijke Deloitte: en alles wat de aanbieder beweert klopt dus echt!

Meer VPN voor minder

Met CyberGhost VPN krijg je dus meer VPN, maar je betaalt er ook nog eens minder voor – al helemaal met de Black Friday deal. Daarbij krijg je namelijk 83% korting op het 2-jarenplan, met 4 gratis extra maanden. Daarmee betaal je slechts € 2,03 per maand!

Bekijk de Black Friday deal van CyberGhost VPN

En ben je achteraf toch niet tevreden, dan kun je altijd nog gebruikmaken van de 45 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Wel zo fijn.