Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Champions League finale live kijken: stream Dortmund – Real Madrid gratis

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Borussia Dortmund Real Madrid kijken

Zaterdag 1 juni is het zover: dan kun je de Champions League finale live kijken. Zo stream je Dortmund – Real Madrid gratis!

Lees verder na de advertentie

Waar wordt de Champions League finale uitgezonden?

Borussia Dortmund heeft zich voor de derde keer in de clubgeschiedenis geplaatst voor de finale van de Champions League. Het team, dit jaar geëindigd als vijfde in de Bundesliga, gaat de strijd aan met de Spaanse kampioen Real Madrid. De strijd barst los op zaterdag 1 juni om 21:00.

De Champions League finale tussen Borussia Dortmund en Real Madrid wordt uitgezonden op RTL7, en dus heb je een televisie-abonnement nodig. Heb je dat niet? Geen zorgen: ook dan kun je de wedstrijd gratis kijken via een livestream!

Dortmund – Real Madrid gratis kijken

kooptip

De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!
De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Met NLZIET kun je de Champions League finale gratis kijken. Neem je het proefabonnement van 14 dagen, dan krijg je toegang tot meer dan 40 andere zenders – waaronder RTL7 met daarop de wedstrijd!

Het abonnement op NLZIET is op ieder moment gratis op te zeggen – ook tijdens de proefperiode. In dat geval kost het je verder niks. Wel moet je eenmalig € 0,01 betalen om jezelf te verifiëren.

Livestream Champions League finale Dortmund – Real Madrid

Volg deze stappen om de Champions League finale gratis te kijken via NLZIET.

  1. Bezoek deze pagina van NLZIET.
  2. Kies ‘Probeer 14 dagen gratis’ en kies vervolgens ‘Basis’, ‘Premium’ of ‘Extra’ – ze zijn allemaal gratis uit te proberen.
  3. Vul je gegevens in.
  4. Doe een verificatiebetaling van € 0,01.
  5. Gebruik je gegevens om in te loggen bij NLZIET.
  6. Kijk de Champions League finale livestream op zaterdag 1 juni om 21:00 bij RTL7!

NLZIET is beschikbaar in je browser, en op je iPhone, iPad of Apple TV. Ook Android-telefoons en smart-tv’s hebben toegang! Na de proefperiode van twee weken kun je voor € 7,95 per maand onbeperkt live kijken én terugkijken. Dus heb je even geen tijd om de Champions League finale te kijken? Dan kijk je hem gewoon terug met NLZIET.