Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

De beste Black Friday iPad-deals voor jou verzameld

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPad Pro 2021 maart


Lees verder na de advertentie

Het kan je niet ontgaan zijn: vandaag is het Black Friday. Hét moment om bijvoorbeeld een iPad op de kop te tikken. Waar moet je zijn voor de beste Black Friday iPad-deals?

Black Friday iPad deals

Het is altijd handig om een iPad in huis te hebben. Misschien gewoon ter ontspanning: om een beetje te surfen, te netflixen of een spelletje te spelen. Maar ook voor je werk kan een iPad goed van pas komen: Apple’s tablet heeft steeds meer productiviteitsfuncties. Ook creatievelingen kunnen niet meer om de iPad heen, bijvoorbeeld voor (digitaal) tekenen of foto- en videobewerking.

Tot welke groep je ook behoort: als je een iPad nodig hebt, dan vind je rond Black Friday vast een mooie deal. Wij hebben de interessantste aanbiedingen voor je op een rij gezet.

iPad Air 2020

De meest recente versie van de iPad Air verscheen een jaar geleden en voor Black Friday zakt de prijs onder de 600 euro! De 10,9-inch iPad Air lijkt op de 11-inch iPad Pro, is uitgerust met de populairste iPad Pro-functies én is een stuk goedkoper – en tijdens Black Friday al helemaal.

iPad mini 2021


kooptip


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

De iPad mini 2021 ligt nog maar heel kort in de winkel en is tijdens Black Friday goed voor een paar tientjes korting. Apple’s compactste iPad heeft een ware metamorfose ondergaan en ziet er nu superchic uit – een kleine versie van de Air. Het scherm heeft afgeronde hoeken, de thuisknop is verdwenen en de randen zijn plat en robuust.

iPad Pro 2021

De iPad Pro 2021 is Apple’s meest geavanceerde iPad. Bedoeld voor professionele gebruikers. Deze iPad heeft bijvoorbeeld een ProMotion-scherm dat heel vloeiend oogt, en een camera met LiDAR-scanner. Ook is hij er in een grote versie van 12,9-inch, voor wie veel schermruimte nodig heeft.

Heb je zelf een coole b

Let op: tijdens Black Friday willen de prijzen en beschikbaarheid van de producten nog wel eens fluctueren. Check dus altijd goed je winkelmandje! We werken het artikel tussentijds bij, maar soms gaat het snel.