Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Dit zijn de 4 beste accessoires voor de iPhone 14

Auteur: iCreate
0 reacties
beste accessoires iPhone 14


Lees verder na de advertentie

De iPhone 14 is Apple’s meest geavanceerde standaard-iPhone tot nu toe – met dank aan crashdetectie, een verbeterde A15-chip en allerlei vernieuwingen voor de camera. Maar wie zegt dat dit toestel niet nog beter kan? Dit zijn de vier beste iPhone 14 accessoires waarmee je écht alles uit je toestel haalt.

Rosso Deluxe telefoonhoesje

beste accessoires iPhone 14

De nieuwe iPhone 14 is een lust voor het oog, dus uiteraard wil je hem zo lang mogelijk mooi houden. Bescherm hem daarom tegen krassen, stoten en onvoorziene valpartijen met het Rosso Deluxe telefoonhoesje.

Het hoesje is gemaakt van hoogwaardig Top Grain koeienleer, waardoor je iPhone een stijlvol toestel blijft. En aan het gebruiksgemak is ook gedacht. De Rosso Deluxe heeft namelijk een magneetsluiting, vier opbergvakjes voor pasjes en een standfunctie om foto’s en video’s in de landschapsmodus te bekijken.


kooptip

Bekijk het Rosso Deluxe hoesje

Rosso screen protector

Beste accessoires iPhone 14

Alleen een telefoonhoesje redt je iPhone al uit de brand. Maar voor een extra laag bescherming neem je er een screen protector bij. Ook hiervoor schiet Rosso je te hulp, met een screen protector speciaal voor de iPhone 14.

De beschermlaag is gemaakt van Tempered Glass: een gehard glas dat het scherm maximaal beschermt. Hier lever je niets voor in. Dit glas is namelijk ultradun, waardoor de aanraakgevoeligheid niet aangetast wordt en je een beschermhoesje gewoon kunt dichtklappen. Verder wordt de screen protector geleverd met een installatietray. Zo plak je het glas nauwkeurig en snel op je scherm – zonder luchtbellen!

Bekijk de Rosso screen protector

Oplader

Accessoires

In 2020 nam Apple een ingrijpend besluit: verkochte iPhones worden niet meer standaard met een adapter geleverd. Een kabeltje nog wel, maar het is onhandig om je iPhone constant aan een Mac te leggen om ‘m op te laden. Daarom kun je net zo goed een losse adapter kopen. Tenzij je liever een draadloze oplader koopt – die werkt ook met de iPhone 14!

Bekijk de opladers van Apple

Powerbank

Accessoires

Een kabel met adapter is handig voor thuis, maar onderweg heb je niet altijd toegang tot een stopcontact. Een powerbank is dus altijd handig meegenomen. Deze laad je op voordat je het huis uit gaat. Raakt je accu naarmate de dag leeg, dan steek je de kabel van de powerbank in de oplaadpoort van je iPhone.

Powerbanks komen in allerlei soorten, maten en kleuren. Het ligt dus maar net aan jezelf wat je fijn vindt en voor welke optie je gaat. Let wel op: de meeste powerbanks hebben een usb-c of usb-a aansluiting. Zorg er dus voor dat je een kabel hebt die hierin past, evenals in de Lightning-aansluiting van de iPhone 14.

Bekijk de powerbanks