Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Besparen op je boodschappen? Dat doe je met deze 4 apps!

Auteur: Maurice Snijders
1 reacties
besparen boodschappen


Lees verder na de advertentie

De prijzen in de supermarkten blijven maar stijgen, dus het is geen gek idee om op zoek te gaan naar manieren om te besparen op je boodschappen. En dat kan gewoon op je iPhone! In dit artikel lees je welke apps je de beste kortingen geven, zodat je er direct van kunt profiteren.

Besparen op boodschappen

Wanneer je apps gebruikt om te besparen op je boodschappen, krijg je meestal te maken met kortingscodes en cashbacks. Maar er zijn ook apps die je in een oogopslag laten zien waar het product dat je zoekt momenteel in de aanbieding is. Allemaal prima manieren om geld te besparen. Dit zijn de vier apps die je volgens ons het beste kunt uitproberen:

1) Scoupy: bespaar met cashback-acties

besparen boodschappen

Scoupy werkt voornamelijk met cashbacks. Je koopt een actieproduct, fotografeert de kassabon en uploadt die vervolgens naar Scoupy. Je krijgt dan binnen 48 uur de korting terug op je rekening teruggestort. De kortingen zijn niet enorm, maar er zijn wel veel acties bij bekende webshops. Denk aan Mediamarkt, Perry Sport, Hema, Douglas en H&M. Vaak zijn ze ook gelding voor alle producten van die webshop. Zo kun je met Scoupy dus relatief vaak een aanvraag voor cashback doen, waardoor je totale korting toch flink kan oplopen.

2) Pepper.com: verschillende kortingen bij elkaar


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

pepper.com

Pepper.com is een populaire app die in de basis op dezelfde manier werkt als Scoupy, maar Pepper.com verzamelt daarnaast ook nog aantrekkelijke deals voor je. Hierdoor is het aanbod behoorlijk divers. Van aanbiedingen bij Bol.com, tot 50 procent korting op alles van Douglas Home Spa en gratis fotoafdruk bij de Hema. Je kunt naar producten zoeken en de beste kortingen bekijken. Bladeren naar een bepaalde categorie is jammer genoeg niet mogelijk. Het is wel handig dat je DealAlerts kunt instellen. Voer in wat je zoekt en je krijgt automatisch bericht als er een aanbieding van dat product verschijnt.

3) Too Good To Go: goedkope verrassingspakketten

besparen boodschappen

Met de app Too Good To Go koop je bij jou in de buurt verrassingspakketten van onder meer bakkers, restaurants en supermarkten. Deze pakketten bevatten eten dat is overgebleven en nog prima geschikt is voor consumptie. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Uiteraard blijft er niet altijd iets over, wat betekent dat het aanbod geregeld nogal beperkt is. Maar het is zeker de moeite waard om regelmatig te checken of er iets wordt aangeboden.

4) Promo: de beste aanbiedingen van drogisterijartikelen

promo

Waar je zeker op kunt besparen, is het kopen van drogisterijartikelen. Er zijn altijd wel ergens aanbiedingen, je moet ze alleen zien te vinden op het moment dat je iets nodig hebt. De app Promo helpt je daarbij. Geef aan welke winkels voor jou interessant zijn, voer in wat je zoekt en je krijgt gelijk alle aanbiedingen te zien waar je gebruik van kunt maken. Voeg producten die je vaker nodig hebt toe aan je favorieten, zodat je altijd met een paar tikken alle aanbiedingen te zien krijgt.

Besparen op boodschappen en meer

Wil je nog meer besparen, lees dan zeker ook het artikel 25 apps om geld te besparen met je iPhone, iPad en Mac!

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!