Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van

Zet je camerafoto’s draadloos op je iPad of iPhone

Auteur: iCreate
2 reacties


Lees verder na de advertentie

Het overzetten van foto’s van je camera naar je iOS-apparaat was altijd een onhandig klusje, waaraan óf een computer óf een Camera Connection Kit te pas moest komen. Dat hoeft niet meer met de CloudPic Mobile. Deze universele bluetooth-adapter sluit je aan op camera’s met een mini-usb-poort, zoals de digitale of DSLR’s van Canon, Nikon en Sony die hebben. De foto’s en filmpjes die je vervolgens met zo’n camera maakt, worden direct draadloos naar de bijbehorende app op je iOS- of Android-apparaat gestuurd. Handig, nietwaar?

Draadloos

Foto’s die je nu met je camera maakt, kun je met een Camera Connection Kit weliswaar al langer naar je iPhone of iPad overzetten, maar niet direct en niet draadloos. Sterker nog, draadloze overdracht is nog nauwelijks mogelijk of je moet een van de weinige camera’s hebben die dat ondersteunen, al dan niet via dure adapters.

Kickstarter

Het project is aangemeld bij crowdfunding-platform Kickstarter, maar heeft na enkele dagen al meer fondsen opgeleverd dan de 20.000 dollar die de maker, Brad Hudes, nodig heeft om de productie te starten. De rest van het geld wil hij gebruiken om de mogelijkheden van de app te verbeteren. Een pakket met één CloudPic-bluetooth-adapter en de app gaat 35 dollar kosten, voor 60 dollar krijg je zelfs twee adapters en een cameratas, verzendkosten inbegrepen.


kooptip