Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Apple onthult Beats Solo Buds voor € 89: zijn AirPods 2 nu overbodig?

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Beats Solo Buds

Apple heeft de Beats Solo Buds onthuld, een slim paar draadloze oortjes voor maar € 89. Zijn de AirPods 2 nu overbodig geworden?

Lees verder na de advertentie

Beats Solo Buds

Uit het niets heeft Apple dinsdagavond twee nieuwe Beats-producten geïntroduceerd: de Beats Solo 4 en de Beats Solo Buds. De Solo 4 is een vervolg op de populaire Solo3 – en daarmee geen echt schokkend nieuws – maar de Solo Buds zijn een totaal nieuw product. En het zijn misschien wel Apple’s meest indrukwekkende draadloze budget-oortjes tot nu toe.

Blijf op de hoogte van het laatste Apple-nieuws:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

kooptip

De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil
De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

De Beats Solo Buds hebben een compact design, een accuduur van 18 uur (uit het doosje), en siliconen tipjes in vier maten voor passieve ruisonderdrukking. Ook zit er een speciale chip in waardoor hij supersnel te koppelen is met je iPhone of Android-telefoon. De oortjes hebben zelfs ondersteuning voor Apple’s Zoek mijn én Google’s Vind mijn apparaat om ze gemakkelijk op de kaart terug te vinden. En dat alles voor € 89!

AirPods 2 nu overbodig?

Opeens lijken de AirPods 2, die nog altijd voor € 149 in de winkels liggen, vrij overbodig in Apple’s assortiment. Toch hebben de AirPods nog een paar voordelen ten opzichte van de Beats Solo Buds. Zo kunnen ze automatisch wisselen tussen je al Apple-apparaten. De Solo Buds doen dit niet, al hoef je ze niet apart te pairen met al je Apple-apparaten – dat gebeurt wél vanzelf.

Beats Solo Buds vs AirPods

Ook hebben de AirPods een oplaadcase met daarin een eigen accu, terwijl de Beat Solo Buds het moeten doen met een hoesje zónder accu. Wil je de oortjes opladen, dan moet je dus de oortjes in het hoesje stoppen, en het hoesje weer in een usb-c-lader steken. Kleine concessies voor een prijsverschil van 60 euro!

Beats Solo Buds kopen

De Beats Solo Buds staan vanaf nu in de online Apple Store, en zijn er in matzwart, stormgrijs, koel paars en transparant rood. Vanaf juni worden de oortjes geleverd.