Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van
nieuws

Back to School met iCreate: win een rugzak vol toffe gadgets!

Auteur: iCreate
0 reacties
iCreate back to school


Lees verder na de advertentie

Helaas, deze actie is gestopt. Houd deze website in de gaten voor nieuwe aanbiedingen, of schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Het nieuwe school- en studiejaar is weer in aantocht – de hoogste tijd dus om op zoek te gaan naar nieuwe schoolspullen. Wil je een beetje cool to school straks? Doe dan mee aan onze winactie: we hebben drie rugzakken gevuld met verrassende gadgets, en jij kunt er één winnen! Lees hier hoe je kans maakt op een van deze gave rugzakken. En overigens: ook als je niet meer naar school gaat, ben je welkom om mee te doen aan deze winactie.

Back to school-actie iCreate

De komende weken staat iCreate in het teken van onze back to school-actie. We geven drie prachtige rugzakken van Kapten & Son (t.w.v. € 89,90) weg: die bieden voldoende ruimte voor al je schoolspullen. Bovendien zijn ze stevig genoeg om het schooljaar goed mee door te komen. Iedere rugzak bevat superleuke gadgets rondom een specifiek thema: Veiliger, Sneller en Slimmer: daarover zo nog meer.


kooptip

Ook hebben we in alle rugzakken handige iCreate-accessoires gestopt die je als student of scholier echt nodig hebt. Wat dacht je van een unieke iCreate-Dopper, een iCreate-balpen en een Apple AirTag? Die laatste hang je aan je rugzak zodat je hem altijd kunt terugvinden via je iPhone. Om het helemaal af te maken, stoppen we in iedere rugzak een App Store-cadeaukaart – die kun je vast goed gebruiken!

Wil je kans maken? Meld je hieronder aan met je mailadres. Je ontvangt dan ook onze gratis wekelijkse nieuwsbrief met Apple-nieuws:

 

Dit zijn de prijzen

We geven drie rugzakken weg rondom verschillende thema’s. Ieder prijzenpakket is uniek! Wat kun je winnen?

Eerste rugzak: veiliger

In de eerste rugzak vind je allerlei gadgets die je een veilig gevoel geven. Wat dacht je van van de FRITZ!Box 7590? Met deze veelzijdige router bescherm je al je communicatie! Belangrijke bestanden zoals je scriptie bewaar je op de Transcend StoreJet 25M3C 4TB. Deze externe harde schijf heeft de valtest van het Amerikaanse leger doorstaan!

Dit is de inhoud van de eerste rugzak:

Tweede rugzak: sneller

Met de tweede rugzak vliegje een stukje sneller door je opleiding. Hierin vind je bijvoorbeeld de Belkin WIZ009vfBK Boost Charge Pro MagSafe 3-in-1 om je iPhone 12, Apple Watch en AirPods razendsnel op te laden. Met de Netatmo Healthy Home Coach houd je de luchtkwaliteit van je studentenkamer in de gaten. Zo blijf je fris en studeer je sneller!

Dit is de inhoud van de tweede rugzak:

Derde rugzak: slimmer

De derde rugzak staat helemaal in het teken van slimmer studeren. Zo vind je hierin de WiFi lampen van Innr die licht in 16 miljoen kleuren geven – groen schijnt te helpen om beter te focussen. Wat ook helpt voor je concentratie? De juiste muziek. Die beluister je via de Supreme In-oordopjes van Teufel.

Dit is de inhoud van de derde rugzak:

Meedoen aan de Back to School-actie?

Kans maken op een van de drie rugzakken? Dat kan nog tot en met dinsdag 31 augustus! Meld je aan met je mailadres. Je ontvangt dan ook onze gratis wekelijkse nieuwsbrief met Apple nieuws:

Ben je al geabonneerd op onze nieuwsbrief? Ook dan kun je meedoen. Vul wel even je mailadres in, zodat je kans maakt.

De iCreate Back to School-actie wordt mede mogelijk gemaakt door:

Back to school winactie


Deze voorwaarden zijn van toepassing op de winactie van iCreate ‘back to school’. Door bovenstaand formulier in te vullen gaat de deelnemer akkoord met onderstaande voorwaarden:

 1. De prijs bestaat uit het beschikbaar stellen van een drie back to school-pakketten. Het eerste back to school-pakket genaamd ‘veiliger’ bestaat uit een Netatmo slimme rookmelder t.w.v. €99,99, een Ajax StarterKit Cam Plus t.w.v. €667,-, Een StoreJet 25M3C 4TB t.w.v. €119,-, een FRITZ!Box 7590 t.w.v. €189,-, een Kapten & Son rugzak t.w.v. €89,90, een Apple AirTag t.w.v. €35,-, een dopper t.w.v. €12,50 en pen t.w.v. €1,-. Het tweede back to school-pakket genaamd ‘sneller’ bestaat uit een Netatmo healthy home coach t.w.v. €99,-, een Belkin WIZ009vfBK Boost Charge Pro MagSafe 3-in-1 iPhone 12 t.w.v. €149,-, een Ravpower powerbank Rp-PB134 t.w.v. €35,-, een Kapten & Son rugzak t.w.v. €89,90, een Apple AirTag t.w.v. €35,-, een dopper t.w.v. €12,50 en pen t.w.v. €1,-. Het derde back to school-pakket genaamd ‘slimmer’ bestaat uit een Netatmo slimme rookmelder t.w.v. €99,99, een Netatmo healthy home coach t.w.v. €99,-, Wifi lampen van Innr t.w.v. €30,-, Teufel oordopjes Supreme in t.w.v. €119,-, een Kapten & Son rugzak t.w.v. €89,90, een Apple AirTag t.w.v. €35,-, een dopper t.w.v. €12,50 en pen t.w.v. €1,-.
 2. De prijzen worden beschikbaar gesteld door F&L Media B.V.
 3. Medewerkers van F&L Media en hun familie zijn uitgesloten van deelname.
 4. Deelname is uitgesloten voor personen niet woonachtig in Nederland of België.
 5. Iedere Deelnemer kan slechts één keer aan de actie meedoen.
 6. Deelnemen aan deze winactie kan van 9 augustus t/m 31 augustus 2021.
 7. Deelnemers tot 18 jaar verklaren toestemming van een ouder/verzorger te hebben verkregen voor deelname aan de winactie.
 8. De winnaar wordt bepaald door trekking. Er worden drie prijzen uitgegeven.
 9. De winnaar wordt in september 2021 op de hoogte gesteld van de gewonnen prijs op het opgegeven e-mailadres. Overige deelnemers ontvangen geen bericht. De winnaar dient na ontvangst van dit bericht binnen 10 werkdagen (240 uur) te reageren.
 10. Indien F&L Media B.V. geen deugdelijke reactie van de winnaar ontvangt binnen de gestelde periode, komt het recht van de winnaar op de prijs te vervallen. In dat geval zal de F&L Media een nieuwe winnaar selecteren uit de lijst met Deelnemers.
 11. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 12. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of een ander product of dienst. Bij weigering of niet-aanvaarding van de prijs is F&L Media B.V. gerechtigd een andere winnaar te trekken.
 13. Gebruik van de prijs is op eigen risico. F&L Media B.V. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van de prijs door de winnaar.
 14. Eventuele vragen of klachten kunnen gericht worden aan marketing@fnl.nl.
 15. F&L Media B.V. handelt voor deze winactie in overeenstemming met de gedragscode promotionele kansspelen.
 16. Alle ingestuurde gegevens worden op een veilige manier verwerkt volgens het privacybeleid van F&L Media en na afloop van de winactie verwijderd.