Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

AZ – Feyenoord live kijken? Het kan gratis via deze website

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Feyenoord AZ gratis kijken

Zondag staat de topper tussen AZ en Feyenoord op het programma. Om 14:30 uur staan de topclubs tegenover elkaar. Wil je een livestream van de wedstrijd bekijken, maar heb je geen ESPN? We leggen uit hoe je gratis naar AZ – Feyenoord kunt kijken.

Lees verder na de advertentie

Waar wordt AZ – Feyenoord uitgezonden?

Zondag om 14:30 uur is de aftrap van het duel AZ – Feyenoord. Voor AZ een belangrijk duel om zich te houden op plek twee, die recht geeft op rechtstreekse plaatsing voor de Champions League. Daar staat Feyenoord nu, met acht punten voorsprong.

Helaas wordt de wedstrijd niet uitgezonden op ESPN 1, het kanaal dat bij veel providers gratis is. Je kunt de wedstrijd tussen AZ en Feyenoord live kijken op ESPN 2 – en daar is een abonnement voor nodig. Gelukkig is er nog een gratis manier om de livestream te volgen, zodat je niets hoeft te missen.

AZ – Feyenoord gratis kijken

kooptip

De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!
De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Via de streamingdienst Canal+ kun je de wedstrijd AZ – Feyenoord gratis live kijken. Maak je een gratis account aan, dan heb je toegang tot alle ESPN-kanalen – waaronder dus ESPN 2.

Het abonnement van Canal+ is op elk moment gratis opzegbaar. Zeg je het binnen de week proeftijd op, dan wordt er ook daadwerkelijk niets in rekening gebracht. Om jezelf te verifiëren is het alleen nodig om eenmalig € 0,01 uit te geven.

Livestream AZ – Feyenoord

Zo bekijk je de wedstrijd tussen AZ en Feyenoord gratis via Canal+:

  1. Ga naar de registratie-pagina van Canal+.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Doe een 1-cent betaling, als verificatiemethode.
  4. Log op Canal+ in met je gegevens.
  5. Klik op ‘Sport’ en ga naar de livestream van AZ – Feyenoord.

Canal+ heeft een app voor de iPhone, iPad en Apple TV. Ook via de browser kun je de zenders van ESPN bekijken. Daarnaast is de Canal+-app beschikbaar op verschillende smart tv’s.

Kosten na je proefperiode

Indien je tevreden bent, wordt het Canal+-abonnement na een week omgezet in een standaard abonnement van € 14,95 per maand. Zo kun je alle wedstrijden van de Eredivisie dit jaar bekijken. Je krijgt dan toegang tot de zenders ESPN 1, ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4. Bovendien zijn televisie-uitzendingen beschikbaar: live en on demand. Je kunt een gemiste uitzending tot 7 dagen na uitzending terugkijken.