Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Wanneer verschijnt Avatar 2 op Disney Plus?

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Avatar 2: the way of water


Lees verder na de advertentie

We hebben dertien jaar moeten wachten totdat het vervolg van de eerste Avatar-film in de bioscoop verscheen. De vraag is nu: wanneer verschijnt Avatar 2 op Disney Plus? Gelukkig maar: daarvoor wordt je geduld veel minder op de proef gesteld. Nog deze week kun je Avatar: The Way of Water thuis op de buis kijken!

Abonneer je op Disney+

De eerste Avatar-film uit 2009 was revolutionair vanwege de baanbrekende 3D-technologie en de adembenemende visuele effecten. Regisseur James Cameron creëerde een levendige en meeslepende wereld genaamd Pandora, waarin de kijkers zich compleet konden onderdompelen. En nu, met Avatar doet Cameron het nog eens dunnetjes over: de film heeft Titanic inmiddels verstoten uit de Top 3 van meest succesvolle films – het eerste Avatar-deel staat overigens nog op één.

Wanneer verschijnt Avatar 2 op Disney Plus?

Heb je dit spektakel nog niet in de bioscoop gezien? Dan wordt het de hoogste tijd dat je er thuis voor gaat zitten. Pak de bak popcorn er maar vast bij, want aanstaande woensdag 7 juni verschijnt Avatar 2 op Disney Plus. We verklappen natuurlijk niks, maar bekijk wel alvast de trailer helemaal onderaan dit bericht!


kooptip

Heb je nog geen abonnement op Disney Plus? Een abo op Disney+ kost € 9,99 per maand. Of je kiest voor een jaarabonnement van € 99,90. Oftewel: dan kijk je twaalf maanden Disney+ voor de prijs van tien. Naast Avatar stream je dan ook films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, Star en nog veel meer.

Abonneer je op Disney+