Terug naar Asus Zenbook Pro Duo: laptop met twee schermen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Asus Zenbook Pro Duo: laptop met twee schermen

Door Redactie iCreate25 november 2019 12:242 min. leestijd0

Dit najaar verschenen iPadOS 13 en macOS Catalina, en een van de populairste functies daarvan is SideCar. Daarmee kun je je iPad als tweede scherm gebruiken naast je Mac. En heb je een Apple Pencil? Dan verander je je iPad hiermee in een tekentablet. Vooral voor de creatievelingen onder ons zorgt Sidecar voor een hoop nieuwe mogelijkheden.

Maar Apple is natuurlijk niet de enige die zoiets bedacht heeft. Waag je je buiten het Apple-universum? Dan is de Asus ZenBook Pro Duo een bijzondere verschijning: een opvallende laptop met, de naam zegt het al, twee schermen. En daarbij meegeleverd een stylus om op beide schermen te tekenen, schrijven of krabbelen.

Tekenen op twee schermen

Asus ZenBook Pro Duo

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Een aanraakgevoelige strip boven het toetsenbord zoals op de MacBook Pro? Daar lachen de jongens en meisjes van Asus om. Op de Asus ZenBook Pro Duo zit boven het toetsenbord een compleet tweede scherm. De mogelijkheden daarvan zijn uiteraard veel uitgebreider dan die van de Touch Bar op de MacBook Pro. Zo’n geïntegreerd tweede scherm – Asus noemt het ‘Screenpad Plus’ – biedt allerlei voordelen. Muzikanten kunnen hier hun track controls kwijt. YouTubers die games streamen, kunnen de game fullscreen blijven spelen en op de screenpad hun video zien. Fotografen houden hier hun fotobibliotheek geopend.

En dan zijn er ook nog de tekenaars en designers. Die kunnen het tweede scherm gebruiken als een platform om te schrijven of te tekenen. Asus levert hiervoor een stylus mee. In de onderstaande video zie je hoe fotograaf en Digital Artist Nemanja Sekulic een prachtige beeldmanipulatie maakt met behulp van Photoshop en de Zenbook Pro Duo. Zie je jezelf ook wel zoiets doen? De 14-inch versie van de laptop kost bij Coolblue € 1799.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids

Dit artikel is een samenwerking met Asus.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar