Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van

Apple Watch Ultra: deze features maken hem de coolste Watch ooit (Adv)

Auteur: iCreate
1 reacties


Lees verder na de advertentie

De Apple Watch Ultra ligt nu in de winkels: dit ultieme horloge tilt alles wat je gewend bent van de Apple Watch tot een hoger niveau, en voegt er nog een paar indrukwekkende features aan toe.

Wij zetten op een rij waarom de Apple Watch Ultra dé smartwatch voor sporters en buitenmensen is. En samen met T-Mobile Multisim is de Apple Watch Ultra nog geschikter voor de buitenwereld, omdat je altijd verbonden bent. Ook als je je iPhone veilig binnen laat.

Bekijk de Apple Watch Ultra met T-Mobile Multisim

1. Superduurzaam


kooptip

Nooit eerder was een Apple Watch zo stevig als de Apple Watch Ultra. Een kast van titanium, waterdichtheid tot 100 meter, temperatuurbestendigheid van -20ºC tot 55ºC en IP6X stofbestendigheid maken de Ultra geschikt voor de zwaarste omstandigheden. Sterker nog: hij voldoet zelfs aan de normen van het Amerikaanse leger (MIL-STD 810H). Zorgen over je Watch zijn dus niet nodig: klim, ren en zwem erop los.

Apple Watch Ultra bandjes

Ook de drie speciale bandjes, Trail, Alpine en Ocean, zijn nieuw ontworpen om extreme sporten en condities te overleven. En het extra dikke vlakke glas, voor het eerst beschermd door een opstaande rand die de meeste klappen opvangt, is helemaal klaar voor zware stoten of schaven.

2. Helemaal compleet

Er is maar één uitvoering van de Apple Watch Ultra, met een kast van titanium, een grootte van 49mm, en GPS + Cellular. Ongeacht welk bandje je erbij neemt is hij dus altijd klaar voor T-Mobile Multisim, en daarmee bereik in heel Nederland zonder je iPhone. En gezien veel van de plekken waar de Apple Watch Ultra het wél zou overleven onbegaanbaar zijn voor de iPhone – diep onder water in het IJsselmeer, in de modder op Terschelling, blowkartend over het strand – is dit echt een uitkomst voor als je altijd bereikbaar wilt zijn.

Apple Watch duiken

En om de Apple Watch Ultra nog completer te maken dan alle andere modellen: hij heeft een nieuwe dieptemeter en watertemperatuursensor, nauwkeurige dual-frequency GPS, microfoons die windgeluid wegfilteren, en speakers die noodsignalen tot 180m ver kunnen laten klinken. Ook wat de extra features betreft doet de Ultra dus zijn naam eer aan.

3. Langste accuduur ooit

De Apple Watch heeft al jaren een accuduur tot 18 uur, maar de Apple Watch Ultra gaat maar liefst twee keer zo lang mee. En met een speciale modus die dit najaar naar de Watch komt, gaat hij zelfs 60 uur mee. Dat betekent dat je zelfs bij lange tochten en kampeertrips je oplader niet nodig zult hebben. En in combinatie met T-Mobile Multisim kun je met de Apple Watch Ultra ook veel langer bellen, berichten versturen, Apple Kaarten raadplegen en meer, waar je ook bent – ook in een noodgeval. En ook in het alledaagse leven zorgt de langere accuduur ervoor dat je gemakkelijker je Watch gebruikt voor het meten van je slaap, zonder dat je de volgende ochtend met een lege accu zit.

Apple Watch Ultra features: nog zo veel meer

Alle functies die je al gewend bent van de Apple Watch, inclusief de nieuwe temperatuurmeter van de Series 8, zitten natuurlijk ook in de Apple Watch Ultra. Hartslag, zuurstofgehalte, beweging – vrijwel alles wordt gemeten. Met Apple Pay betaal je met gemak zonder je telefoon. En door de dynamische wijzerplaten blijf je overal niet alleen op de hoogte van de tijd, maar ook van het weer, je locatie, activiteit en zo veel meer. Ook als je iPhone niet mee gaat op je avonturen – dankzij T-Mobile Multisim.

Lees meer over T-Mobile Multisim