Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Apple Watch Ultra flink goedkoper met Black Friday: € 300 korting

Auteur: Ward Edema
1 reacties
Apple Watch Ultra Black Friday

Wil je een Apple Watch Ultra scoren met Black Friday? De prijs is nu al met € 300 gezakt: hier vind je de deal.

Lees verder na de advertentie

Apple Watch Ultra: Black Friday

De eerste generatie Apple Watch Ultra is in september opgevolgd door de Apple Watch Ultra 2, maar het is nog steeds een beest van een smartwatch. Hij is gemaakt van sterk en licht titanium, heeft het grootste scherm van alle Apple Watch-modellen, en hij heeft een extra nauwkeurige gps voor je work-outs en wandelingen.

Ook werkt de Apple Watch Ultra onder water als duikhorloge, heeft hij 4G ingebouwd, en zit er zelfs een sirene in voor noodgevallen. Oftewel: het is de ultieme Apple Watch. En met Black Friday betaal je er nu maar liefst € 300 minder voor dan de originele adviesprijs:

kooptip

Verschil met de Apple Watch Ultra 2

Voordat je voor deze deal gaat, is het goed om te weten wat je mist ten opzichte van de Apple Watch Ultra 2. En de verschillen vallen behoorlijk mee. Het nieuwere model heeft een iets snellere S9-chip, 64 GB opslag (bij de eerste Ultra was dit nog 32 GB), en het scherm heeft een hogere maximale helderheid van 2000 nits – al was dit al erg hoog, met 1000 nits op de originele Apple Watch Ultra.

Qua functionaliteit is er maar één verschil: de Apple Watch Ultra 2 heeft ondersteuning voor Tik dubbel, een functie waarmee je de Watch bedient door je wijsvinger en duim tegen elkaar te tikken. Hierdoor hoef je niet per se op het scherm te tikken om bijvoorbeeld een timer te stoppen of een telefoontje aan te nemen.

Meer Apple Watch Ultra deals

Is de deal van Amazon verlopen, of heb je liever een bandje in een andere kleur? Dan kun je ook een blik werpen op onze prijsvergelijker. Daarin worden live de prijzen bijgewerkt, en zitten alle uitvoeringen van de Apple Watch Ultra verwerkt: