Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van

Bekijk de nieuwe reclame voor de Apple Watch

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple Watch Live bright


Lees verder na de advertentie

Apple heeft afgelopen weekend een reclame uitgebracht voor de Apple Watch Series 2: de titel van de nieuwe video is ‘Live Bright’. In 1 minuut wordt benadrukt waarom de Apple Watch zo’n fantastisch hulpmiddel is als je een gezond leven wilt leiden.

Apple Watch Series 2: Live Bright

De Apple Watch heeft heel wat te doorstaan in deze reclamespot. Er wordt mee gekanood, gehiket, trampoline gesprongen … En het horloge maakt zelfs zonder problemen een ritje in een waterglijbaan.

https://youtu.be/BNpiwOkKIJ8

Apple omschrijft de Apple Watch zelf als volgt in de tekst die onder het filmpje staat op YouTube: ‘Ingebouwde GPS, waterbestendig tot 50 meter. Een bliksemsnelle dual-core processor. En een scherm dat twee keer zo helder is als voorheen. Vol met functies die je helpen actief, gemotiveerd en verbonden te blijven: de Apple Watch Series 2 past perfect bij een gezond leven.’

Nieuw voor de Apple Watch


kooptip

Heb je al een Apple Watch, dan had Apple de laatste tijd een paar mooie vernieuwingen voor je. Een paar weken terug – tegelijk met de release van de rode iPhone 7 – kwamen er nieuwe Apple Watch-bandjes uit in zachte lentekleurtjes. Vorige week verscheen er een update voor watchOS, en daarmee werd er een Theater Stand toegevoegd aan het horloge. Die voorkomt dat de Apple Watch oplicht in situaties waarin dat eigenlijk ongepast is.

Lees ook ons dossier over de Apple Watch Series 2.