Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
nieuws

Apple Watch SE 2022 goedkoper dan óóit: hier vind je de aanbieding

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Apple Watch SE 2022


Lees verder na de advertentie

Zo’n vijf maanden na zijn release is er weer een mooie Apple Watch SE 2022 aanbieding. Hierdoor heb je het grotere model al voor de prijs van de kleine!

Apple Watch SE 2022 aanbieding

De Apple Watch SE 2022 is een bescheiden update van zijn voorganger uit 2020. Zo heeft hij een iets andere look met de kleuren middernacht en sterrenlicht, en ondersteuning voor Ongelukdetectie. Hiermee licht je Apple Watch de hulpdiensten in als je in een ernstig auto-ongeluk belandt. Ook heeft de SE nu de nieuwste S8-chip, die ook in de veel duurdere Apple Watch Series 8 én Apple Watch Ultra zit.

Hoewel de Apple Watch SE sowieso al een bescheiden prijskaartje had ten opzichte van de andere Watch-modellen, is de prijs nu nóg aantrekkelijker. Hierdoor betaal je voor het grotere 44mm-model wat je oorspronkelijk voor het kleine model betaalde – en het kleinere model is zelfs nóg goedkoper.

Apple Watch SE 2022 kopen

Je vindt de aanbieding voor beide formaten van de Apple Watch SE 2022 bij MediaMarkt en Amazon.nl:


kooptip

Je krijgt hierbij de keuze uit de kleuren sterrenlicht, middernacht en zilver: ze hebben allemaal dezelfde korting. Leuk feitje: hierdoor duikt de prijs ook eindelijk naar het niveau van de vorige Apple Watch SE 2020, dus er is nu geen reden meer om voor dit oudere model te gaan. Tenzij je écht van goud houdt, want die kleur is bij het nieuwere model verdwenen:

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!