Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van

Apple Watch kopen: waar en hoe?

Auteur: iCreate
5 reacties
Apple Watch Store


Lees verder na de advertentie

Op vrijdag 17 juli is het zover: dan gaat de Apple Watch in Nederland in de verkoop. Maar waar kun je het nou beste terecht voor het kopen van een Apple Watch? Wij hebben de opties op een rijtje gezet.

Apple Online Store

Heb je geen tijd of zin om de deur uit te gaan en weet je al welk model je moet hebben, dan kun je je slag slaan in de Nederlandse Apple Online Store. De Apple Watch is vanaf nu daar te bestellen en wordt dan bij je thuisbezorgd. De levertijd varieert op het moment van schrijven van 1 werkdag tot 1-2 weken.

Apple Store in Amsterdam, Den Haag en Haarlem

Voor winkelverkoop kun je ook terecht in een van de drie Nederlandse Apple Stores, maar je moet dan wel een exemplaar reserveren. De openingstijden en adressen van deze winkels zijn als volgt:

  • Apple Store Amsterdam: 10:00 uur – 21:00 uur (adres).
  • Apple Store Den Haag: 10:00 uur – 19:00 uur (adres).
  • Apple Store Haarlem: 10:00 uur – 18:00 uur (adres).

Apple Store

Apple Premium Resellers


kooptip

Behalve de Apple Stores zullen ook een aantal Apple Premium Resellers in Nederland de Apple Watch op display hebben en verkopen. Het gaat om de volgende winkels:

  • Amac in Den Haag, Rotterdam (Lijnbaan), Utrecht en Eindhoven (Demer) (adressen).
  • iCentre in Amsterdam en Amstelveen (adressen).
  • Xando in Nijmegen en Zwolle (adressen).
  • Ivizi in Maastricht (adres).

Amac, Xando en Ivizi zijn op 17 juli vanaf 08:00 uur geopend, iCentre om 10:00. Ook bij de APR’s worden vooraf geen reserveringen aangenomen. Voor Belgische kopers is Amac in Eindhoven of Ivizi in Maastricht de beste optie.

Buitenland: Duitsland of Frankrijk

Tot slot nog een goed alternatief voor mensen die in het zuiden of het grensgebied met onze oosterburen wonen: in Frankrijk en Duitsland is de Apple Watch reeds verkrijgbaar voor nog een lagere prijs ook. De Apple Watch en Apple Watch Sport is in Nederland namelijk € 20 duurder. De dichtstbijzijnde Apple Stores zijn: