Terug naar Dit zijn de Apple-video’s van 2019 die je gezien moet hebben
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Dit zijn de Apple-video’s van 2019 die je gezien moet hebben

Door Laura Grootaarts2 januari 2020 13:152 min. leestijd0

We luiden het nieuwe jaar in en dat is traditioneel gezien het moment om terug te blikken. In dit lijstje doen we dat door middel van de vijf best bekeken video’s van Apple op YouTube in 2019. Al met al vatten ze het Apple-jaar aardig samen. Je ziet een aantal succesvolle nieuwe producten die Apple in het voorbije jaar heeft uitgebracht, maar ook meer maatschappelijk betrokken thema’s waar de tech-gigant belang aan hecht. Stuk voor stuk zijn deze filmpjes op Apple’s YouTube-kanaal al tientallen miljoenen keren bekeken. Heb jij ze al gezien?

5. Introducing Apple Watch Series 5

Dit najaar introduceerde Apple de nieuwe Apple Watch Series 5. Het klokje heeft voor het eerst een always-on scherm en helpt je ook in dit nieuwe jaar weer om fit te blijven. De video is 27 miljoen keer bekeken.

4. Privacy on iPhone – private side

In deze video laat Apple momenten zien waarin we duidelijk gesteld zijn op onze privacy. Als je in het dagelijks leven waarde hecht aan privacy, dan zou het er op je iPhone ook toe moeten doen. De video is 29 miljoen keer bekeken.

3. Introducing iPhone 11 Pro

In september introduceerde Apple het vlaggenschip van dit jaar: de iPhone 11 Pro (Max). Verkrijgbaar in twee formaten, uitgerust met een drievoudige camera, een geweldige batterij en in een spectaculaire nieuwe kleur. De video is 32,6 miljoen keer bekeken.

2. Introducing iPhone 11

De iPhone 11 Pro mag dan wel het toptoestel van Apple zijn; de iPhone 11 is de publiekslieveling en ook wat ons betreft de iPhone van het jaar. De intro-video is ook nét even iets beter bekeken dan die van de iPhone 11 Pro: 32,8 miljoen keer.

1. Shot on iPhone XS: Don’t mess with mother

Deze video is een opeenstapeling van prachtige opnames van moeder aarde. Gemaakt met de iPhone XS, die in 2018 is verschenen. De video is 38 miljoen keer bekeken en staat daarom op een verdiende eerste plek in dit lijstje!

iCreate 122
iCreate 122
Aan de slag met iOS 14 & macOS Big Sur
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar