Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
nieuws Apple TV

Apple TV 4K verkoop: vanaf vandaag in de winkels!

Auteur: iCreate
0 reacties
Apple TV 4K verkoop


Lees verder na de advertentie

Het heeft even geduurd, maar de officiële verkoop van de nieuwe Apple TV 4K is vandaag begonnen! Meer dan twee weken geleden werd Apple’s nieuwste mediaspeler aangekondigd, en de voorverkoop startte diezelfde dag nog. Heb je er toen geen gescoord? Dan wordt dit vanaf vandaag dus een stuk gemakkelijker.

Apple TV 4K verkoop

De Apple TV 4K met Siri Remote is de nieuwste aanwinst in het rijtje van Apple TV’s en werd aangekondigd op dinsdag 18 oktober. Deze keer niet via een uitgebreid Apple-event, maar door middel van een persbericht. Diezelfde dag is de voorverkoop nog gestart.

Inmiddels zijn we meer dan twee weken verder, maar vandaag – op vrijdag 4 november – is de officiële verkoop begonnen. Heb je er tijdens de voorverkoop al een gescoord? Dan wordt deze vandaag hopelijk geleverd.

Apple TV 4K kopen

Nu de reguliere verkoop begonnen is, kan iedereen het toestel in de winkel kopen en direct mee naar huis nemen. Bestellen via een webshop kan ook, en dan wordt de Apple TV 4K zo snel mogelijk geleverd. Kopen kan in de (online) Apple Store, maar ook bij allerlei externe leveranciers. De adviesprijs begint in ieder geval vanaf  € 169, afhankelijk van het model dat je kiest.


kooptip

De Apple TV 4K is onder andere verkrijgbaar bij:

Coolblue | Bol.com | Mediamarkt

Specificaties

De Apple TV 4K is voor het eerst beschikbaar in twee versies: een met 64 GB opslag en alleen wifi-verbinding, en een met 128 GB en zowel wifi als bedraad internet. Eerstgenoemde is vooral bedoeld voor mensen die genoegen nemen met simpelweg streamen. Ben je een echte film- of seriekijker? Dan maak je met het andere model pas echt een bioscoop van je woonkamer.

Beide modellen hebben wel een ‘nieuwe’ A15 Bionic-chip gekregen. Die kennen we al van de recent verschenen iPhone 14, en is maar liefst 50% sneller dan de vorige chip. Verder is er ondersteuning voor Dolby Vision en HDR10+ en wordt de mediaspeler standaard geleverd met de Siri Remote.

Meer over de Apple TV

Wil je meer weten over de nieuwe Apple TV 4K? Lees dan ons Apple TV dossier, met daarin alle informatie over Apple’s nieuwste mediaspeler. En schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief, zodat je wekelijks op de hoogte wordt gebracht van het laatste Apple-nieuws.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!