Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Apple TV 4K nu goedkoper dan ooit: dit is de prijs

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Apple TV 4K goedkoopst


Lees verder na de advertentie

De Apple TV 4K is dé manier om je Apple-apparaten met je televisie te gebruiken, en hij is nu flink afgeprijsd: hier is hij het goedkoopst.

Features Apple TV 4K

De originele Apple TV 4K komt dan wel uit 2017, maar hij is nog steeds helemaal bij de tijd. Hij ondersteunt 4K HDR, Dolby Vision én Dolby Atmos. Sluit je er een moderne televisie op aan, dan kun je je films dus in de best mogelijke kwaliteit bekijken.

Door Apple’s besturingssysteem tvOS installeer je op de Apple TV de apps die je gewend bent via de App Store. Zo kun je je favoriete streamingdiensten gebruiken, evenals andere apps en games. Ook is de Apple TV aangesloten op iCloud, waardoor je foto’s, films en muziek zo te bekijken zijn.

Daarnaast dient de Apple TV als woninghub, zodat je je smart home-apparatuur ook buitenshuis kunt bedienen. En, uiteraard: Apple TV ondersteunt AirPlay, waardoor je alles op je iPhone, iPad en Mac naar je TV streamt.

Apple TV 4K goedkoopst


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Doordat er dit jaar een nieuwe versie is uitgekomen van de Apple TV 4K, met een iets snellere processor en een vernieuwde afstandsbediening, zakt de ‘oude’ Apple TV 4K nu flink in prijs:

tvOS 15

De Apple TV 4K (2017) heeft ondersteuning voor de nieuwste versie van tvOS. Met tvOS 15 kun je gebruikmaken van ruimtelijke audio met AirPods 3, AirPods Pro en AirPods Max. Daarmee klinkt het net alsof het geluid van je film of serie zich om je heen bevindt. Ook kun je met SharePlay samen met een FaceTime-gesprekspartner naar een film kijken.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!