Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Apple TV 2021 kopen? De pre-order start vandaag!

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Apple TV 2021


Lees verder na de advertentie

Na vier jaar heeft Apple eindelijk de Apple TV vernieuwd. De nieuwe Apple TV 4K uit is vanaf vandaag te pre-orderen! Wil je de Apple TV 4K 2021 kopen? Lees dan snel verder om te weten waar je op moet letten.

Apple TV 2021 kopen

Op 20 april verraste Apple met de aankondiging van een nieuwe Apple TV. Dit model lijkt veel op zijn voorganger, maar heeft krachtigere hardware en nieuwe functies. Bovendien is er een nieuwe Siri Remote: de afstandsbediening van de Apple TV.

De pre-order van de nieuwe Apple TV start vandaag (30 april) vanaf 14:00 uur. Dit kun je doen via de online Apple Store. Als je er snel bij bent, heb je het kastje in de tweede helft van mei in huis. Waarschijnlijk is dat vanaf vrijdag 21 mei. Je kunt de Apple TV 2021 dan ook kopen in fysieke winkels.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

De nieuwe Apple TV 4K 2021 is binnenkort ook verkrijgbaar bij de bekende online winkels. Dat zijn bijvoorbeeld Coolblue, Mediamarkt en Amac.

Welke opties heb je?

Wil je de Apple TV 2021 kopen, dan heb je twee opties:

  • Apple TV 4K (32 GB): € 199
  • Apple TV 4K (64 GB): € 219

Behalve de opslagcapaciteit, zijn de twee versies identiek aan elkaar. Ze zijn bijvoorbeeld allebei voorzien van een A12 Bionic-chip en ondersteunen Wifi 6. Bovendien krijg je er bij alle modellen de nieuwe Siri Remote afstandsbediening bij.

Voor bijna iedere gebruiker is een opslagcapaciteit van 32 meer dan voldoende. Alleen als je van plan bent om veel apps en games te downloaden, kan het interessant zijn om voor de duurdere configuratie te kiezen.

Wil je meer weten over de nieuwe Apple TV 4K? Bekijk ons dossier: