Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Apple wil je online niet meer helpen – zelfs niet op zijn eigen forum

Auteur: Ward Edema
1 reacties
Apple Support stopt


Lees verder na de advertentie

Apple gaat stoppen met het aanbieden van support via sociale media én op hun eigen forum. Zo krijg je nu nog wél ondersteuning.

Apple stopt met sociale media

Het was misschien wel de gemakkelijkste manier om in contact te komen met Apple: even een berichtje sturen naar @AppleSupport op X. Maar daar komt later dit jaar een einde aan. Volgens MacRumors is Apple namelijk van plan om alle ondersteuning via X en andere sociale media stop te zetten.

Apple biedt op het officiële Apple Support Community-forum ook ondersteuning, via betaalde Community Specialists die op het forum actief zijn. Daar komt ook een einde aan. Oftewel: de online-ondersteuning wordt bij Apple een stuk kariger.

Zo krijg je nog wél ondersteuning

Dat Apple stopt met support op sociale media en in de Apple Support Community, betekent niet dat je het bedrijf helemaal niet meer kunt bereiken. De medewerkers die nu nog online ondersteuning bieden stappen over op support via de telefoon. En via de Apple Support-website kun je nog steeds medewerkers bereiken via een chat, nadat je aangeeft waar je ondersteuning voor nodig hebt. Ondersteuning in de winkel is er natuurlijk ook nog steeds.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Apple Support

Uiteraard kun je ook bij iCreate terecht voor je vragen! Stel hem gewoon in de reacties hieronder, of stuur een bericht naar onze redactiemail met ons contactformulier.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: MacRumors