Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
nieuws

Apple Store Den Haag gaat volgende maand open

Auteur: iCreate
0 reacties
Apple Store Den Haag


Lees verder na de advertentie

Apple Store Amsterdam

Op 14 augustus is het zover. Dan opent de nieuwe Apple Store in Den Haag, meldt iPhoneclub. De site baseert zich op een evenementenvergunning die gepubliceerd is door de gemeente.

Haagse Passage

De Apple Store in de Haagse Passage wordt de derde in ons land, nadat in 2012 in Amsterdam en eind 2013 in Haarlem winkels werden geopend. Na het vertrek van boekhandel Verwijs vorig jaar begon de verbouwing in het historische pand. Twee naastgelegen winkelpanden zijn daarin ook meegenomen.

De komst van de winkel in Den Haag is geen verrassing. Zoals gebruikelijk heeft Apple officieel niets bevestigd, maar er staan al enige tijd vacatures uit voor winkelpersoneel. Ook ontvingen Haagse winkeliers eerder dit jaar een brief van Apple waarin stond dat de winkel 14 juni open zou gaan. Door vertragingen bij de verbouwing werd deze datum echter niet gehaald.

Uitbreiding Apple Stores in Nederland


kooptip

De verwachting is dat Apple nog verder zal gaan uitbreiden in Nederland met eigen winkels. Momenteel wordt de markt grotendeels bediend door Apple Premium Resellers en winkels als Media Markt en Dixons. Gezien Apple’s voorkeur voor grootse, historische panden lijkt uitbreiding echter vooral afhankelijk van wat er vrij komt, zoals het oude postgebouw van de Belgische stad Gent. Een eventuele volgende locatie in Nederland blijft dus nog even gissen.

Ben jij 14 augustus aanwezig bij de opening in Den Haag?

Update 24 juli: Voor het pand in de Haagse Passage zijn zwarte borden geplaatst met daarop het Apple-logo, zo is te zien op foto’s van iCulture.

Apple Store Den Haag bord

Foto door iCulture