Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Het kassa-mysterie van Apple Store Amsterdam

Auteur: iCreate
12 reacties

Help, ik wil iets kopen bij Apple Store Amsterdam en zie nergens een kassa staan, wat nu? Geen paniek, de nieuwe Apple-winkel heeft niet een rij ‘echte’ kassa’s, maar je kunt toch overal betalen.


Lees verder na de advertentie

Bij de Apple Store kun je op drie manieren afrekenen: Met je eigen iPhone – Apple noemt het EasyPay (nummer 3 in onze lijst met Apple Store-tips) – bij een mobiel pinapparaat of bij een kassa-lade in het hoofdeinde van sommige tafels.

EasyPay

EasyPay werkt simpel: loop naar het product, open de Apple Store-app op je iPhone, scan het product, druk op ‘Betaal’, vul de gegevens van je Apple ID in (die je toch al voor iTunes en de App Store gebruikt), stop het product in je tas en loop naar buiten, de winkel uit genietend van het zonnetje… De betaling gaat automatisch via je Apple ID. Amsterdam heeft de eerste Apple Store buiten de VS met dit systeem.

Wij mogen je Apple’s EasyPay-afbeelding als eerste tonen:


Pinnen

Het mobiele pinapparaat is eigenlijk een iPod touch met een pinmachine op zijn rug. Het personeel loopt ermee rond. Klanten kunnen een medewerker oproepen en hij (of zij) ziet het dan op de iPod touch en komt naar je toe om je te helpen. Je gebruikt de demonstratie-iPads om iemand op te roepen:

Contant afrekenen


kooptip

Betalen kan vanzelfsprekend ook contant. Op onderstaande foto zie je een luikje, dat is een kassa.