Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Verrast Apple dinsdag met een nieuw product?

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
apple product 2020 aankondiging


Lees verder na de advertentie

Het jaar 2020 was er een met veel Apple-events en nog meer nieuwe Apple-producten. Maar het lijkt erop dat de laatste productaankondiging van dit jaar nog moet komen. Apple zou nog iets in petto hebben voor dinsdag 8 december, zo wijst een gelekte interne memo uit.

Nóg een nieuw Apple-product in 2020?

Apple stuurde de memo deze week naar serviceproviders en die is ook in handen gekomen van nieuwssite MacRumors. In de memo valt te lezen dat er op aanstaande dinsdag om 5:30 uur Pacific Time (14:30 uur Nederlandse tijd) iets staat te gebeuren.

Apple heeft de serviceproviders laten weten dat er ‘AppleCare-gerelateerde wijzigingen’ wijzigingen gepland staan. Ook heeft het bedrijf technici geadviseerd om zich voor te bereiden op nieuwe of bijgewerkte productbeschrijvingen en nieuwe of bijgewerkte productprijzen.

Persbericht

Volgens MacRumors deed Apple bijna identieke memo’s de deur uit bij eerdere productaankondigingen, zoals de iPhone 12. De kans lijkt dan ook groot dat Apple dinsdag met een nieuw of vernieuwd Apple-product komt.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Dit zal niet gebeuren tijdens een speciaal Apple-event, maar door middel van een persbericht. Dinsdag rond 14:30 uur is voor Apple ook een gebruikelijk moment om dit soort persberichten te versturen. In mei van dit jaar gebeurde dat bijvoorbeeld ook bij de nieuwe 13-inch MacBook Pro.

Welk product?

Terwijl we normaal gesproken goed kunnen inschatten wat uit Apple’s pijplijn komt rollen, is het nu volledig gissen. Er zijn allerlei geruchten geweest over nieuwe Apple-producten, zoals de AirTags, een over-ear koptelefoon en nieuwe Apple TV. Van allemaal werd verwacht dat ze gepland waren voor 2021.

Maar als we bookmakers waren, gaven we de AirTags de laagste quotering. Dit Apple-product lijkt het meest klaar te zijn voor een lancering. De AirTag is een bluetooth-tracker die je kunt bevestigen aan je waardevolle spullen. Die kun je vervolgens opsporen in de Zoek mijn-app.

Kerstverrassing

Een paar weken geleden meldde Apple-leaker @L0vetodream al dat je een ‘kerstverrassing’ krijgt van Apple. Die verrassing zou ‘echt iets zijn voor de winter’. Wij dachten bijvoorbeeld aan een nieuwe AirPods Studio-koptelefoon, die je oren deze winter warm kunnen houden.

Dinsdag weten we meer. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: MacRumors