Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

iDays bij Amac: 12(!) dagen Apple-aanbiedingen

Auteur: iCreate
0 reacties
Amac idays

De Apple iDays van Amac zijn aangebroken. De Grootste Apple Sale van Nederland duurt maar liefst twaalf dagen! Nog tot en met zaterdag 3 juli profiteer je van aantrekkelijke kortingen. Dus grijp nu je kans, want besparen op Apple-producten kan maar heel af en toe!

Apple iDays bij Amac

Amac is de grootste Apple Premium Reseller in Nederland. In alle vijftig winkels door het hele land en in de webshop worden de iDays gevierd en krijg je korting op Apple-producten. Ook bijpassende accessoires gaan in de sale – daarvoor hebben we een aantal leuke kortingscodes. Eigenlijk zijn de iDays een soort Black Friday, speciaal voor Apple-fans!

iDays 2021: de aanbiedingen

Welke producten zijn er dit jaar in de sale bij Amac? Wij hebben er een alvast een paar leuke deals voor je op een rij gezet:

  • MacBook Air 2020 vanaf € 998: deze MacBook heeft de M1-chip – de eerste door Apple ontwikkelde Mac-chip. De software en de hardware zijn daarom perfect op elkaar ingespeeld. Deze Mac is razendsnel.

  • Apple Watch SE vanaf € 288: Met de Apple Watch de Apple Watch SE heeft alle essentiële functies van de Apple Watch, maar is stukken betaalbaarder dan het topmodel. Zo blijf je verbonden, actief en gezond.

  • iPad 2020 vanaf € 368: dit is de populairste iPad van het moment, en dat is niet voor niets! Uitstekend voor creatievelingen, thuiswerkers of gewoon voor dagelijks gebruik.

Maar dit is slechts een greep uit het complete aanbod. Ben je benieuwd naar wat Amac deze dagen nog meer te bieden heeft? Blader dan rustig door alle deals op de iDays-pagina van Amac:

Bekijk nu de iDays-kortingen

Amac kortingscode voor accessoires


Lees verder na de advertentie

Daarnaast kun je ook nog flink besparen op accessoires als hoesjes, tassen en screenprotectors. Daarvoor kun je de onderstaande Amac kortingscodes gebruiken: voeg het product toe aan je winkelmandje en verzilver de code tijdens het betalingsproces.

  • IDAYS22AW06 – 15% korting op hoesjes en cases
  • IDAYS04AW07 – 10% korting op tassen en sleeves
  • IDAYS22SP06 –  10% korting op screenprotectors


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt