Terug naar Officieel: Apple bevestigt event op 30 oktober
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Officieel: Apple bevestigt event op 30 oktober

Door Laura Grootaarts18 oktober 2018 18:552 min. leestijd0

Het is officieel: Apple heeft zojuist de uitnodiging voor een nieuw event verzonden. De keynote vindt plaats op 30 oktober om 15.00 uur Nederlandse tijd. Locatie is de Brooklyn Academy of Music, Howard Gilman Opera in New York. Het begint dus niet zoals gebruikelijk om 19 uur, maar een paar uurtjes eerder!

Dat er een keynote in het verschiet lag, was al enige tijd duidelijk: er gaan al tijden zeer concrete geruchten rond over diverse nieuwe Apple-producten. Een aantal van die producten hadden we zelfs al verwacht tijdens het iPhone-event in september, maar schitterden daar door afwezigheid. Wat heeft Apple dit keer voor ons in petto?

iPad Pro 2018

iPad Pro 2018 apple event oktober

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Een van de producten die waarschijnlijk wordt aangekondigd, is de iPad Pro 2018. Deze is volgens geruchten compleet vernieuwd en lijkt enigszins op de iPhone X-familie. Dat wil zeggen, een groot scherm met een smalle rand eromheen en zonder thuisknop. Ontgrendelen doe je met Face ID. De iPad zou voor het eerst geen koptelefoonaansluiting meer hebben. Bovendien zou Apple een nieuwe Apple Pencil 2 aan ons presenteren.

Nieuwe Macs

Het event van Apple staat waarschijnlijk voor een groot deel in het teken van Macs. Insiders spreken over een nieuwe MacBook Air die eindelijk voorzien wordt van een Retina-scherm en een vernieuwd design heeft. En misschien is er na vier jaar eindelijk weer nieuws over de Mac mini, Apple’s instapmodel Mac waarop je je eigen display, toetsenbord en muis nog moet aansluiten. Ook de MacBook wordt misschien vernieuwd, maar minder drastisch. Die krijgt wellicht een nieuwe processor – iets dergelijks geldt voor de iMac (hoewel wij graag een iMac met minder dikke randen rondom het scherm zouden zien).

Verschillende uitnodigingen

Opvallend is dat Apple deze keer een aantal varianten van de uitnodiging heeft verstuurd, allemaal naar verschillende media. Hieronder hebben we een paar op een rij gezet. Of deze getekend zijn op een nieuwe iPad Pro, met een compleet vernieuwde Pencil?

Apple event oktober volgen

De keynote kun je eenvoudig volgen via een livestream die Apple zelf op de website beschikbaar stelt. Natuurlijk houden we je op icreatemagazine.nl op de hoogte van het evenement. Daarnaast doen we live verslag op Twitter via @icreate_NL.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar