Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Apple-event 2022 – zo cool was het afgelopen jaar (Adv)

Auteur: iCreate
0 reacties
Apple event september 2023


Lees verder na de advertentie

Ongeveer een jaar geleden vond het jaarlijkse hoogtepunt voor alle Apple-enthousiastelingen plaats: het Apple-event in het najaar. Nu het Apple-event 2023 net is geweest, nemen we even een moment om terug te kijken op de lancering van de iPhone 14-serie en andere belangrijke aankondigingen.

De magie van het Apple-event 2022

September 2022 was een belangrijke maand voor Apple-adepten over de hele wereld. Apple onthulde een aantal verrassende innovaties en introduceerde een reeks nieuwe producten, van iPhones tot Apple Watches en vernieuwde AirPods. Dit is wat er vorig jaar tijdens dit hét Apple-event van het jaar aan bod kwam.

Om als eerste op de hoogte te zijn van aankomende Apple-producten, kun je je e-mailadres achterlaten bij KPN. Zo blijf je steeds geïnformeerd over alles wat Apple op de planning heeft staan.


kooptip

Schrijf je in bij KPN

De evolutie van de iPhone 14-reeks

Vorig jaar heeft Apple wat veranderingen aan de iPhone-line-up toegepast. De iPhone 14 mini werd ingeruild voor de iPhone 14 Plus, met een aanzienlijk groter scherm van 6,7 inch. Dat is even groot als de 14 Pro Max, maar dan met aanzienlijk kleiner prijskaartje.

Een groter toestel biedt meer ruimte voor een grotere accu. Apple heeft dit volledig met de iPhone 14 Plus benut, waarmee je tot wel 6 uur langer je favoriete films en series kunt kijken. Dit geldt overigens ook voor de iPhone 14 Pro Max, die dankzij een efficiëntere processor nog beter presteert met dezelfde accucapaciteit.

Bekijk de iPhone 14 bij KPN

Vernieuwde processor, dezelfde kracht

Wat betreft de processor, gooide Apple het in 2022 over een iets andere boeg. De iPhone 14 en 14 Plus hielden de A15 Bionic-chip, al bekend van de iPhone 13 Pro-serie. Maar Apple optimaliseerde deze chip wel voor nog betere prestaties.

Introductie van het Dynamic Island

Een andere opvallende verandering was het Dynamic Island, dat de notch in de iPhone 14 Pro en Pro Max verving. Dit ‘eiland’ past zich aan op basis van je huidige activiteiten op de telefoon. Of je nu een timer hebt ingesteld of iemand je belt, het Dynamic Island toont het allemaal – zonder de huidige app te sluiten.

Live activiteiten in dynamic island

Een nieuw tijdperk voor de camera

De iPhone 14 Pro en Pro Max introduceerden de baanbrekende A16 Bionic-chip, die krachtiger en energiezuiniger is dan zijn voorganger. Ook de camera kreeg een significante boost. Met name de Pro-modellen kunnen nu foto’s maken met een verbazingwekkende 48-megapixel resolutie, terwijl de iPhone 14 en 14 Plus het moeten doen met 12-megapixelsensoren. Dankzij pixel-binning zijn de foto’s echter nog gedetailleerder en levensechter.

Mis niets van de nieuwtjes voor het Apple-event 2023

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom Apple? Meld je dan aan bij KPN. Naast nieuws over de nieuwste iPhones, kun je als KPN-klant ook profiteren van exclusieve aanbiedingen.

Met KPN’s Combivoordeel ontvang je bijvoorbeeld maandelijks korting op je mobiele abonnement en extra kortingen op entertainmentdiensten zoals Netflix, Disney Plus en ESPN. Daarnaast kun je genieten van een gratis Pluspakket met aanvullende tv-zenders.

Schrijf je in bij KPN