Terug naar iPhone-verslaving? Dit zijn 4 apps om te minderen!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone-verslaving? Dit zijn 4 apps om te minderen!

Door Daan Jeuken23 april 2018 12:362 min. leestijd0

Het valt niet mee om je telefoon weg te leggen. Al die berichten op WhatsApp, Twitter en Instagram zijn te verleidelijk. Heb jij een iPhone-verslaving? Ook daar is, hoe gek dat misschien ook klinkt, een app voor! Dus ga nog één laatste keer naar de App Store en download de volgende apps!

1. Moment – Screen Time Tracker (Gratis)

Moment

Dacht je dat het wel meeviel met jouw iPhone-verslaving? Installeer de app Moment maar eens. Deze houdt op de achtergrond bij hoeveel tijd je naar je schermpje zit te turen. De resultaten zijn confronterend. Naarmate je de app langer gebruikt, zal hij je resultaten vergelijken, om je gedrag te verbeteren. Vind je dat moeilijk? Voltooi de challenges.

Black Friday: De iPhone 13 Pro nu extra voordelig met unlimited 5G data!

Black Friday: De iPhone 13 Pro nu extra voordelig met unlimited 5G data!

Internet van Ziggo thuis? Ontvang dan tot €5 korting per maand en dubbele data!

2. Space – Break phone addiction (Gratis)

Space

De app Space doet in de basis hetzelfde als Moment: je wangedrag bijhouden. Space heeft echter één heel leuke functie: pushmeldingen. Ben je al enige tijd (doelloos) aan het scrollen, lees je ineens ‘Zou je niet eens iets in de echte wereld gaan doen?’Of:‘Mensen die hun telefoon minder gebruiken, zijn gelukkiger.’ Betrapt!

3. Forest – Stay focused (€2,29)

Forest

Spelletjes zijn altijd een sterk middel om slechte gewoontes af te leren. In Forest plant je een zaadje, dat uitgroeit tot een prachtig bloeiende boom. Maarrrrrr … verlaat je de app en ga je je telefoon weer gebruiken, dan verwelkt de boom en moet je opnieuw beginnen. Kun jij je bos vol krijgen? In het kader van gedeelde smart kun je ook anderen uitdagen mee te spelen.

4. DinnerMode (Gratis)

DinnerMode

Een van de vervelendste plaatsen waar smartphones de sfeer verpesten, is aan tafel. Start daarom de app DinnerMode. Je kiest of je een kwartier, half uur of uur niet gestoord wilt worden en legt vervolgens je iPhone op de kop op tafel. Zodra je hem toch pakt en ontgrendelt, confronteert een rood scherm je met je eigen falen.

Meer weten over iPhone-verslaving? Lees iCreate 97!

Black Friday deal: de iPhone 13 nu met €100 korting op AirPods!

Black Friday deal: de iPhone 13 nu met €100 korting op AirPods!

Heb je al internet van KPN? Profiteer dan tot €7,50 korting per maand!

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar