Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Scoor je nieuwe Apple-product met extra korting – ook op accessoires (ADV)

Auteur: iCreate
0 reacties
Lente bij Amac


Lees verder na de advertentie

Langere dagen, hier en daar al wat bloesem: het is lente en daar worden we allemaal vrolijk van. Nóg iets om vrolijk van te worden: Lentedeals bij Amac! Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone, iPad of MacBook? Of wil je graag AirPods of een nieuwe Apple Watch? Scoor nú jouw nieuwe Apple-product met extra korting! Bovendien ontvang je 20% korting op accessoires van Decoded.

Ontdek alle Lentedeals van Amac

De actie loopt tot en met zondag 2 april, zowel online als in de winkel bij Amac. Wij hebben de mooiste deals voor je verzameld.

1) MacBook Air 13-inch 2020

MacBook Air m1


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Dankzij de M1-chip is deze MacBook Air snel, krachtig en energiezuinig. Met een batterijduur tot wel 18 uur kun je de hele dag doorwerken. Het retina-display zorgt voor haarscherp beeld en dankzij het lichte gewicht van slechts 1,29 kg is de MacBook Air M1 ideaal voor onderweg. Zeker als je hem beschermt met een hoes van Decoded, waarop je nu ook 20 procent korting krijgt.

Kortom, de MacBook Air M1 is de perfecte laptop voor iedereen die op zoek is naar snelheid, kracht en gemak. De versie met 256 GB opslag en 8 GB werkgeheugen kost normaal € 1219 en gaat nu voor € 949 over de toonbank.

Bekijk de MacBook Air aanbieding

2) AirPods Pro 2

AirPods Pro 2

De AirPods Pro zijn draadloze oordopjes van Apple – en wel de meest geavanceerde uit het assortiment. Ze hebben actieve ruisonderdrukking, transparantie-modus en een aanpasbare pasvorm. Ze werken perfect samen met al je Apple-apparaten en bieden een hoogwaardige audio-ervaring met handsfree Siri-toegang. Klinkt dat je als muziek in de oren? Je koopt de nieuwste generatie van de AirPods Pro bij Amac, nu van €299 voor €289. Vind je dat ze wel wat kleur kunnen gebruiken? Koop er dan meteen een Decoded AirPods-hoesje bij – nu met 20 procent korting.

Bekijk de AirPods Pro 2 aanbieding

3) iPad 2021

iPad 2021

De iPad 2021 heeft een 10,2-inch Retina-display, een A13 Bionic-chip, een 8-megapixel camera aan de achterzijde en een 12-megapixel ultragroothoekcamera aan de voorkant. Hij is beschikbaar in zilver en grijs en werkt met de Apple Pencil en Smart Keyboard – vergeet ook niet om een iPad-hoesje te kopen. De uitvoering met wifi en 256 GB opslag kost nu €599 in plaats van €639,45. Wil je daarbij ook nog 4G, dan betaal je € 729 in plaats van € 809,45.

Bekijk de iPad 2021 aanbieding

4) Mac mini

Mac mini

De Mac mini is Apple’s meest compacte én voordelige Mac – perfect voor als je thuis nog een monitor, toetsenbord en muis of trackpad hebt liggen. Voor deze kleine krachtpatser vind je zeker wel een plekje ergens op je bureau, en door zijn strakke uiterlijk misstaat hij nergens. Tijdens de Lentedeals kost de Intel Core i5-versie met 512 GB opslag en 8 GB werkgeheugen in plaats van € 1258,95 slechts € 749.

Bekijk de Mac mini aanbieding

20% korting op alle accessoires van Decoded

Bescherm je iPhone met een trendy hoesje, personaliseer je Apple Watch met een stijlvol bandje of laad je Apple-apparaten op met de nieuwste opladers. Je profiteert nu van onze lentekorting van 20% op alles! Voeg simpelweg de code LENTE20 toe bij het afrekenen en jouw korting wordt automatisch toegepast.

Krijg nu 20 procent korting

Extra voordelig: Open Box producten

Open box

Bij Amac kun je ook terecht voor Open Box-producten. Dit zijn artikelen die eerder als demomodel in de winkel hebben gestaan of door een klant zijn geretourneerd. Elk artikel wordt grondig gecontroleerd door de technisch specialisten van Amac en kan hooguit lichte cosmetische schade hebben. Alle Open Box-producten worden geleverd met de originele doos en accessoires en hebben standaard één jaar consumentengarantie (indien fabrieksgarantie korter is).

Ontdek de Open Box deals

kooptip

De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand
De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Advies nodig? Amac helpt je graag!

Amac is een Apple Authorized Service Provider: de focus ligt volledig op Apple en bijbehorende accessoires. Naast interessante Lentedeals krijg je bij Amac persoonlijk advies door speciaal opgeleide medewerkers. Ze kunnen je gericht persoonlijk advies geven over je nieuwe Apple-product – zo vind je precies wat bij jou past! Chat met een Apple-expert of ga naar de dichtstbijzijnde Amac: met 50 winkels door heel Nederland is er altijd wel eentje bij jou in de buurt.

Bekijk alle Lentedeals van Amac