Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Nieuwe Amac flagshipstore in hartje Utrecht

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Amac Utrecht post


Lees verder na de advertentie

Nederland is sinds vandaag weer een nieuwe Amac-winkel rijker! Het nieuwe filiaal opent in Post Utrecht, ook wel bekend als het voormalige hoofdpostkantoor aan de Neude.

Amac Post Utrecht opening

Amac Post Utrecht

De nieuwe Amac-winkel vervangt de winkel in de Utrechtse Bakkerstraat, die eerder deze maand gesloten is. Want die begon langzamerhand uit zijn jasje te groeien. In de nieuwe winkel is er met een vloeroppervlak van 250 vierkante meter en 5 meter hoge plafonds genoeg ruimte voor het groeiende Apple-assortiment.

Amac Post Utrecht opening


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Bij de nieuwe Amac kun je natuurlijk terecht voor de nieuwste Apple-producten zoals de iPhone SE en de iPad Pro. Daarnaast is er ook een reparatie-afdeling waar bijvoorbeeld je iPhone direct gerepareerd kan worden. Ook is er speciale ruimte ingericht voor trainingen: klanten krijgen hier tips en ondersteuning voor hun Apple-producten.

Bijzonder detail: de vloer!

Amac Post Utrecht opening

Apple bepaalt grotendeels de inrichting van hun Premium Resellers wereldwijd. Vrijwel al deze winkels hebben dan ook eenzelfde houten vloer. Amac heeft voor deze winkel toestemming gekregen van Apple om het anders te doen: er ligt een stenen grijze vloer, helemaal in lijn met de architectuur van het bijna honderd jaar oude postkantoor. Het gebouw is de laatste tijd compleet gerenoveerd en je vindt er ook onder meer een bibliotheek, een boekenwinkel en een Albert Heijn.

Bakermat Utrecht

Amac Post Utrecht opening

Utrecht is de thuisbasis van Amac: Ed Bindels opende daar vijftien jaar terug de eerste winkel. Die winkel – aan de Mariaplaats – is er nog steeds. Ook is er een shop in The Wall. Inmiddels is Amac de grootste Apple Premium Reseller van Nederland, met vijftig winkels door het hele land. Eind vorig jaar nam Amac nog Ivizi over.

“Waar de vestiging in The Wall een winkel voor de regio is, voegen we met Amac Post een winkel toe met alle faciliteiten en diensten voor de Utrechters”, aldus Bindels. “De stad Utrecht is de afgelopen vijftien jaar gigantisch gegroeid en datzelfde geldt voor het assortiment van Apple. Met Post Utrecht zijn we weer klaar voor de toekomst.”

Foto’s: Joni Israeli